Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • #035to070 – Door de sneeuw!
Verveling tijdens het hardlopen

#035to070 – Door de sneeuw!

Zo jongens, we zitten alweer over de helft van januari heen. De tijd vliegt! Maar goed, volgens mij roep ik dat wel wekelijks, dus laten we vooral nog even stil staan bij afgelopen week om die maar niet te vergeten. Afgelopen week was vrij hectisch qua werk en privé-zaken, maar tijd om hard te lopen maak ik altijd. Nu met dit schema (waarbij ik de CPC in Den Haag ónder de 2 uur wil rennen), moet ik wel behoorlijk wat meer tijd vrij maken dan voorheen en dat is af en toe wel lastig. Zo ook deze week…

 photo Door de sneeuw 1_zpspmdw948u.jpg
Dinsdag ging ik, zoals gewoonlijk, weer naar buiten voor m’n rondje hardlopen. Er was maar één moment waarop ik kon gaan, om 10.00 uur ’s ochtends. Hoewel het volgens Buienradar zo goed als droog zou blijven was dat toch niet helemaal waar. Na zo’n twee kilometer kreeg ik een enorme regenbui bovenop m’n hoofd. Echt. heel. chill. Natuurlijk zette ik gewoon door en week ik niet van m’n plan af: een uur in zone 1 lopen. Maar het werd veel leuker: na een tijdje hield het op met regenen en werd de lucht zelfs blauw! Wat een feest was dat na die bui zeg.

 photo Door de sneeuw 2_zpsznig6w0m.jpg
Hoe makkelijk m’n rondje dinsdag ging, zo zwaar was m’n rondje donderdag. Op woensdag was ik namelijk naar Genève geweest voor een zakenreis en die tikte harder aan dan ik in eerste instantie had gedacht. Maar goed; ik moest m’n interval gewoon doen, dus natuurlijk ging ik naar buiten. Na twee kilometer was ik er al helemaal klaar mee, beetje jammer dat ik er nog zo’n 8 moest. Het ging niet van harte en dat was achteraf ook wel te zien in de statistieken; zelfs bij m’n snelle kilometers ging ik helemaal niet zo snel namelijk.. Ach, na al die keren dat het zo goed ging mag het natuurlijk ook wel eens wat slechter gaan.

 photo Door de sneeuw 3_zpsegik4zil.jpg

Zondag was toch wel het ultieme hoogtepunt. Ik zou namelijk gaan hardlopen met Ellis en Carlijn, twee vriendinnen van me. Toen ik ’s ochtends nog in bed lag, kreeg ik al een appje van Carlijn: het heeft gesneeuwd! En ik dacht: neeeeee, daar heb ik echt geen zin in. Maar toen keek ik naar buiten en zag ik dat er amper sneeuw lag. We zouden in Eersel (in Brabant) gaan hardlopen, dus ik was heel benieuwd hoe het er daar uit zag. Een uurtje later ging ik richting Eersel en daar lag dus best wel wat sneeuw. Okeee… We gingen richting de bossen en begonnen aan onze tour. Maar boy, was I mistaken. Wat zag dit er mooi uit zeg. Er lag dus best flink sneeuw en dat zag er prachtig uit, zeker gecombineerd met de prachtige zon die we hadden. We konden niet heel snel lopen omdat je alle takken en boomstronken niet zag liggen door de sneeuw, maar dat maakte niet uit. Ik had toch wat last van m’n keel, dus eigenlijk was het alleen maar prima dat we niet snel konden haha. Ruim 11 kilometer later vonden we het wel weer mooi geweest en gingen we naar huis voor een kopje thee en een stukje zelfgemaakte kwarktaart. Wat een toprun zo! Samen hardlopen is echt heel gezellig, en ook deze run was weer geslaagd.

En nu is de nieuwe week weer begonnen. Ik doe deze week weer een helweek, zoals Zélia vorige week al aangaf. Wil je weten hoe mij dit bevalt; check dan zeker m’n persoonlijke blog. En anders lees je hier volgende week hoe het vroege sporten mij is bevallen!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

One Comment

Geef een reactie