Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • #035to070: in het donker en door het bos!

#035to070: in het donker en door het bos!

En toen was het alweer december! Hoe gaat het met de #santastreak? Ik zal jullie zo een mini-update geven van mijn eerste december dagen in combinatie met de #santastreak, maar eerst blikken we terug op afgelopen week! Een week waarin ik in het donker en door het bos rende. Lekker afwisselend dus, met als conclusie: een heerlijke hardloopweek!

 photo Door het bos 1_zps2mhec5to.jpg
Pfoeh, wat vind ik het lastig dat het nu al zo snel donker wordt. Denk ik om 17.00 uur eindelijk dat ik wel naar buiten kan voor een run; is het al donker. Maar goed, afgelopen dinsdag ging ik dan toch naar buiten voor een rondje. De hele dag was het al aan het regenen, en ik vreesde dus ook echt voor mijn rondje. In eerste instantie zou ik met een vriendinnetje in Utrecht gaan, maar zij cancelde helaas; dan maar alleen! Ik stapte naar buiten en het stopte meteen met regenen, hoe chill! Ik had voor de zekerheid een petje op gedaan, maar dat bleek helemaal niet nodig. Het was een lekker rondje, met uiteindelijk ruim 7 kilometer op de teller.

 photo Door het bos 2_zpsyo0cfczf.jpg
Donderdag ging ik weer, dit keer midden op de dag. De lucht was strakblauw en het was heerlijk om te rennen! Ik rende bijna 9 kilometer en het ging echt super goed. Ik heb het eerder al aangegeven: het langzaam rennen is echt moeilijk, en daardoor ren ik nu niet 10 kilometer in een uur, maar ineens zijn het er ‘maar’ 9. Ook is dit schema qua tijden veel uitgebreider dan dat ik het zelf had bedacht. Zo zou ik normaal maximaal 30 minuten rennen doordeweeks, maar nu is dat vaak 40 tot 50 minuten. Dat is soms nogal lastig inplannen.

 photo Doos het bos 3_zpsgbohuz8e.jpg
Zaterdag stond er een heuse zweetdate op de planning. Samen met Samantha ging ik naar de Lage Vuursche waar we door de bossen zouden rennen. Sam was zo lief om haar tempo op mijn schema aan te passen waardoor we uiteindelijk 70 minuten in zone 1 liepen. We moesten flink wat plassen ontwijken en regelmatig schoten we in de lach omdat een van ons twee bijna uitgleed, maar wat was dit gezellig zeg! We sloten af met een heerlijke warme chocolademelk met slagroom en vervolgens kon mijn dag dus echt niet meer stuk!

En ja, toen was het december! #santastreak is volop bezig en natuurlijk zijn wij van Just Keep Running ook van de partij. Alhoewel, ik pak het iets anders aan. Ik moet namelijk heel erg uitkijken met m’n schenen en zorgen dat ik die niet overbelast. Daarom heb ik besloten dat ik een klein beetje valsspeel en toch wandel op dagen dat ik niet hoef hard te lopen volgens mijn schema. In het voorjaar ren ik natuurlijk een halve marathon en ik wil nu niks forceren. Desalniettemin vind ik dat jullie wel gewoon allemaal mee moeten doen natuurlijk!

Dus ik zeg: let’s go ho ho ho en doe lekker mee met #santastreak!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

Geef een reactie