Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • #035to070: korte loopjes en de Bruggenloop

#035to070: korte loopjes en de Bruggenloop

Goedemorgen! Zijn we al klaar voor de feestdagen? Of moeten de cadeautjes nog gekocht worden? Als je dat nou hardlopend doet, sla je meteen twee vliegen in één klap. Ik vind het een goed idee al zeg ik het zelf. Hoe gaat #santastreak? Zit de motivatie er nog een beetje in? Het is ongelooflijk knap wat jullie doen; keep up the spirit! Vandaag kijken we weer terug op mijn afgelopen hardloopweek: hoe is het gegaan?

Ik moest echt even goed nadenken hoe afgelopen week ook alweer ging; hij is echt een beetje aan me voorbij gevlogen. Maar goed, met foto’s en statistieken komen we natuurlijk al een heel eind!

 photo Bruggenloop 2_zpszjdbgbfc.jpg
Dinsdag was zoals altijd mijn vaste hardloopdag. Omdat ik ’s avonds niet thuis zou zijn en overdag nogal veel te doen had, had ik m’n wekker maar wat vroeger gezet. Om 07.00 uur stond ik buiten voor m’n eerste rondje van de week. Het was nog helemaal donker, maar ook super rustig op straat. Heerlijk vind ik dat, dan zijn er geen toeterende auto’s, geen langslopende mensen en geen schreeuwende kinderen op straat. Het was een rustig rondje op eigen tempo, wat ik prima heb vol gehouden. Ondertussen heb ik wel een paar gestopt voor een foto’tje, maar dat mag wel tijdens zo’n training vind ik zelf haha.

 photo Bruggenloop 3_zpsbppfif51.jpg
Donderdag ging ik voor m’n tweede run van die week. Er stond weer een intervaltraining op het programma maar het was maar een korte training (gelukkig). Dit kwam natuurlijk omdat ik zondag de Bruggenloop op de planning had en ik m’n benen wat meer rust moest geven. Ook deze run ging eigenlijk heel lekker en voordat ik het wist, was de training alweer voorbij. Het is echt heel grappig, maar sinds ik met dit nieuwe schema train, vliegen alle trainingen voorbij. De tijd gaat zo snel; heerlijk vind ik dat.

 photo IMG_8953_zpsh4kb5d1z.jpg
En zondag stond dan de Bruggenloop op de planning. Eerder deze week hebben jullie er al uitgebreid over kunnen lezen, maar mocht je dat gemist hebben, dan hier nog in het kort. De Bruggenloop was weer pittig, net als vorig jaar, maar gelukkig vielen de weersomstandigheden me nog alles mee (vorig jaar stormde het voor m’n gevoel). De Erasmusbrug was in m’n herinnering toch echt niet zo steil als dat ‘ie dit jaar was en de van Brienenoordbrug was dit jaar platter voor m’n gevoel. Ik heb níet gewandeld deze race en daar ben ik heel blij om. Het ging ook echt heel lekker. M’n PR op deze race heb ik met zes minuten verbeterd dus ik vind dat ik best trots mag zijn op mezelf haha.

En nu gaan de laatste dagen van 2015 in. We hebben nog een paar dagen om te knallen met de kilometers en ik ga er voor. Ik kijk ook nú al heel erg uit naar het moment dat ik tijdens Kerstmis mag gaan rennen; even een frisse neus halen en me niet zo volgepropt voelen door al het eten wat we die dagen naar binnen werken haha.

Kom op dames en heren, nog een paar dagen en dan zit #santastreak er alweer op. Jullie kunnen het!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

Geef een reactie