Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

4 liedjes met mooie herinneringen

Hardlopen + muziek. Het is voor mij een gouden combinatie. Met muziek droom ik weg, of ga ik sneller lopen. Het juiste liedje motiveert mij om die laatste kilometer nét wat harder te gaan. Als ik ga hardlopen, neem ik bijna altijd mijn iPhone mee. Maar wat zijn nu de hardloopliedjes waar ik de mooiste herinneringen aan heb?

Pharrell – Get Lucky

Ik liep al een kleine twee jaar toen deze monsterhit van Pharrell uitkwam. Maar toch zal ik dit nummer altijd koppelen aan het begin van mijn hardlopende leven. In de zomer van 2013 hoorde je dit nummer overal. En als ik niet naar de radio luisterde, dan kwam het wel voorbij op mijn 10k-playlist. In die periode ging ik ook steeds verder lopen: van 8 naar 10 en zelfs 15 kilometer. Zodra ik ‘Get Lucky’ hoor, word ik vrolijk. Omdat ik die zomer realiseerde dat ik zoveel meer kon dan ik ooit had verwacht.

Florence & The Machine – Dog Days Are Over

Sowieso één van mijn favoriete artiesten, deze Florence. De rest van de cd herinnert me aan het jaar dat ik in Italië woonde. Eenmaal weer terug in Nederland begon ik met hardlopen – en dit nummer belandde vrijwel direct in al mijn Spotify-hardlooplijstjes. Een classic, dit nummer. Ik ga er áltijd harder van rennen. Regelmatig zet ik ‘m op aan het eind van een run, en dan ren ik 3 minuten als een wilde hond door de straat. Uiteraard staat dit nummer ook in mijn marathonplaylist 2016.

Kenny B – Parijs

In mei dit jaar liep ik van Parijs naar Rotterdam. Bovenaan de hitlijst op dat moment? Kenny B natuurlijk, met ‘Parijs’. Het nummer stond op de (beperkte) playlist waar mijn team en ik ruim 400 kilometer naar moesten luisteren. Geen straf, ook na 350 kilometer zongen we tijdens het rennen nog luidkeels mee: “Praat Nederland met me…”

Lee Towers – You’ll Never Walk Alone

Dit nummer kan niet ontbreken. Wat je mening over ome Leen Huizer ook is: als je aan de start van de marathon op de Coolsingel staat heb je gegarandeerd kippenvel bij dit optreden.

Aan welk nummer bewaar jij mooie herinneringen?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Geef een reactie