Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

5 x kapsels voor tijdens hardloopwedstrijden

Niks is vervelender dan haren in je gezicht tijdens het hardlopen. Toen ik begon met hardlopen kreeg ik het altijd voor elkaar dat mijn elastiekje knapte. “Oh ik doe wel even mijn haar goed,” zegt een Zélia bij een stoplicht. ‘Krak’ zegt het elastiekje in de handen van Zélia. En zo moest ik mijn rondje afmaken met plakkerige natte haren in mijn gezicht. Nu hoeft dat gelukkig niet meer. Ik heb ontzettende fijne elastieken gevonden bij de H&M (geen reclame maar wel een tip!). Als je los haar al vervelend vindt tijdens een training, dan moet je ervoor zorgen dat je haar tijdens een wedstrijd zeker goed blijft zitten. Het hoeft absoluut niet heel creatief te zijn of heel moeilijk, zolang al je haar maar op zijn plek blijft.

Zijwaartse vlecht in een staart

Mijn favoriet en die ik ook zelf heb gehanteerd tijdens de marathon is die van Petra. Een vlecht aan de zijkant om vervolgens vast te maken in een staart. Ik maak er dan ook nog een een knotje van, maar dit is echt een kapsel dat perfect blijft zitten!

5 x kapsels voor hardloopwedstrijden

Staart met haarband

Simpeler kan niet, toch? Maar vaak vergeten de meeste vrouwen nou net het meest essentiële haaraccessoire, de haarband. De haarband houdt je gezicht vrij van de haren. Ideaal!

5 x kapsels voor hardloopwedstrijden

Simpele vlecht

Niet iedereen kan dit doen, pas wanneer je lang haar hebt is dit ideaal. Vooral als je dik haar hebt kan dit een prima uitkomst zijn voor tijdens een wedstrijd.

5 x kapsels voor hardloopwedstrijden

 Vlecht met knot

Kelly heeft haar haar altijd prachtig zitten tijdens een wedstrijd. Het is dat mijn haar niet zo lang is, maar ik zou dit zelf wel willen uitproberen! Ook hier vlecht je eerst je haar in aan de zijkant en voeg je samen in een soort van donutknot. Gegarandeerd dat het goed blijft zitten!

5 x kapsels voor hardloopwedstrijden

De messy knot met haarband

Een messy knot die toch goed vast zit met spelden en een haarband. Beetje wild, sportief en het blijft goed zitten. Vergeet je haarband niet dames!

5 x kapsels voor hardloopwedstrijden

Hoe heb jij je haar tijdens hardloopwedstrijden?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

3 Comments

  • Margot

    28 augustus 2015 at 08:29

    Ik ga meestal voor een knotje dat ik vastzet met vier spiraal speldjes. Blijft gegarandeerd zitten! Eigenlijk zou ik het moeten combineren met een haarband want aan het einde van mijn run heb ik meestal twee plukjes aan de zijkant van mijn hoofd die loodrecht op mijn hoofd staan. Geen zicht eigenlijk :p maar goed die haarband vergeet ik meer wel dan niet…

    Beantwoorden

Geef een reactie