Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

5x korte inspiratiefilmpjes

Hoi! Ik ben Josianne en af en toe heb ik echt geen zin om te gaan hardlopen. Zo, dat is eruit. Ja, je kunt er maar beter heel eerlijk over zijn toch? Gelukkig komt het niet vaak voor, maar soms dan heb ik er gewoon echt geen zin in. Omdat ik van mezelf toch vaak wel even móet gaan, kijk ik vaak wat filmpjes om mezelf toch weer te motiveren. Natuurlijk deel ik die ook met jullie, dus bij deze: 5x korte inspiratiefilmpjes!

Als je door dit filmpje nog geen zin hebt om te gaan, dan is er iets mis met je. Shia LeBeouf (een acteur) geeft een korte speech over waarom je het ‘gewoon moet doen’. “Yesterday you said tomorrow”. Het had ook heel goed een Nike commercial kunnen zijn, maar toch! Oh, en als ik m’n zusje bel en haar vraag naar dit filmpje, dan kan ze hem geweldig nadoen. Love it (and her).

Wauw, dit is nog zo’n motiverende video. Prachtige locaties, mooie beelden, een goede tekst en een inspirerend muziekje eronder. Als ik dit filmpje zie en luister naar de tekst, dan heb ik meteen zin om al mijn hardloopdoelen aan te passen en voor een nóg uitdagender doel te gaan haha.

Niet persé een hardloopreclame, maar toch heel motiverend. Dit is een filmpje van Nike: what’s your motivation? Je kunt natuurlijk lekker wat langer blijven slapen, maar je kunt ook wat eerder je bed uit gaan en werken aan je doelen!

Dit vind ik ook een hele motiverende en inspirerende commercial van Nike: iedereen kan hardlopen. Dit filmpje is gemaakt met Nathan (de jongen uit de commercial). Hij was toen 12 jaar oud, maar had al ernstig overgewicht. In dit filmpje laat Nike zien dat iedereen kan hardlopen, wat voor lichaamsbouw, leeftijd of geslacht je ook hebt. Je moet alleen je greatness vinden.

En als laatste: een commercial van Saucony: find your strong. Deels dezelfde beelden als uit het tweede filmpje, maar daarom niet minder noemenswaardig. Ook hier geldt weer: een goede tekst en een inspirerend muziekje eronder zorgen ervoor dat ik nog wel even naar buiten ga voor een stukje hardlopen.

Kijk je op Youtube dan zie je ongelooflijk veel van dit soort inspirerende filmpjes en ze helpen mij altijd om toch m’n eigen hardloopschoenen weer aan te trekken en naar buiten te gaan als ik niet zo’n zin heb.

Hoe motiveren jullie jezelf als je een keer geen zin hebt?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

2 Comments

Geef een reactie