Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

5x Zo blijf jij gemotiveerd deze winter!

Hardlopen in de winter, het is nogal een ding. Het is koud, het sneeuwt, het kan glad zijn, we hebben allerlei feestdagen op de planning. Kortom: er zijn genoeg excuses te bedenken om vooral níet te gaan. Maar ja, je hebt misschien wel een voorjaarsmarathon op de planning staan, of de #SANTASTREAK die a.s dinsdag  (1 dec) begint. Hoe zorg je er nou voor dat je tóch naar buiten gaat deze winter? Hier onze vijf beste tips! Zo blijf jij gemotiveerd deze winter.

1. Zorg voor een beloning na je run

 photo DSC_0172_zpsmkpwpetm.jpg
Dit werkt misschien wel het beste. Zorg voor een fijne beloning ná je run. Dit kan een lekker bord stamppot zijn, maar ook een warme chocolademelk met slagroom. Misschien is een warme douche of een warm bad al voldoende om jou blij te maken. Zorg er voor dat je iets klaar hebt waar je meteen van kunt genieten na je run! En tijdens feestdagen heb je mooi een goed excuus om net die lekkere stuk kaas of rode wijn te eten. Oh… of die heerlijke zelfgemaakte chocolademousse!

2. #SANTASTREAK

Ja, doe je mee? Supertof! Nu móet je wel naar buiten. Niet gaan is geen optie. Hoe vaker je rent, hoe groter de kans is op een toffe prijs. Dus hop! Naar buiten jij. Het is maar minimaal 2,5 km per dag, kom op!

3. Hardlopen geeft je energie

Dit is misschien wel de beste motivatie. Hardlopen geeft je energie; je bent misschien moe en je kruipt liever op de bank onder een dekentje, maar ga toch even naar buiten. Je weet dat je er energie van krijgt en dat hardlopen echt heel lekker kan zijn. Zet een muts op en ga! Denk maar zo, je voelt je altijd beter wanneer je geweest bent en dat gevoel is iets wat ‘magisch’ is!

4. Schrijf je in een voor een hardloopwedstrijd

In het voorjaar zijn er genoeg wedstrijden waar je aan mee kunt doen. Door jezelf in te schrijven voor een wedstrijd (Egmond, Rotterdam, CPC etc) heb je een goede stok achter de deur om toch naar buiten te gaan. Je wil natuurlijk wel goed getraind aan de start staan!

5. Je kunt een nieuwe outfit kopen!

Hardloopkleding wordt mooier en mooier en ieder seizoen komt er weer een berg prachtige kleding in de winkels te hangen. Blijf je in de winter doortrainen, dan wil je natuurlijk wel goed warm gekleed gaan. Scoor een nieuwe outfit bij de Run2Day of H&M (of waar dan ook) en ga lekker shinen in die kleding! Je hebt speciale hardloopbroeken voor in de winter, deze zijn net wat dikker en hebben een ‘laagje’.

Dus, no more excuses… gaan met die banaan! Doe jij al mee met #SANTASTREAK?

Hoe blijven jullie gemotiveerd in de winter?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

Geef een reactie