Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

einde

Aan alles komt een einde

Aan alles komt een einde. Vandaag zal dit mijn laatste verslag zijn op Just Keep Running. Het is niet een besluit waar ik tien minuten over gedaan heb en ook geen tien dagen maak er maar een paar maanden van. Al voordat de rest er mee bezig was, was ik er al druk mee bezig. Maar afscheid nemen van iets wat je al bijna zes jaar doet is niet gemakkelijk. Dat het besluit viel om helemaal te stoppen allemaal maakte het een stukje makkelijker.

Vanaf het eerste moment erbij, tot het aller laatste moment. Zo veel mooie momenten meegemaakt. De eerste CPC met heel de groep, de laatste CPC met Maaike naast me. Zandvoort door de zeikregen met Zélia, de estafette in Rooi en de events. Ik kan een lijst aan momenten gaan delen maar wanneer ik er één verzin komt er weer één bij. Dankbaar voor alle mooie momenten die ik door Just keep running heb beleefd, vriendschappen heb mogen sluiten. Het was geen stok achter de deur, nooit geweest want wil ik niet dan ga ik gewoon niet. Ik vond het leuk om mijn avontuur te delen maar vandaag stopt dat hier.

In de afgelopen jaren ben ik veranderd, is er veel in mijn leven gebeurt en komt er nu een tijd waar ik keuzes moet gaan maken om rust te creëren voor mezelf. Ik kan niet blijven doorrennen (wat een woord keuze) en alles maar doen. Ik ben geen achttien meer. Ik werk 40 uur in de week voor een werkgever waar mijn functie de nodige verantwoordelijkheden heeft, hiernaast zijn mijn vriend en ik bezig met ons eigen bedrijf waar hij meer aan werkt als ik maar toch heeft hij me nodig voor bepaalde dingen. Dat was nog niet alles want zelf heb ik ook een goed lopende blog waar ik mijn passie voor boeken, fotografie en van heel veel meer deel.

Freedom

Hardlopen is sinds een paar maanden op een lager pitje. Niet gewild maar het moest vanwege rugklachten. In het begin was dit balen, enorm maar dat is veranderd. Veranderd in voor mij een positieve zin. Ik heb meer rust want door de week naar vrienden en daar eten geen probleem, ik hoef niet te trainen. Op het moment heb ik als doel weer genieten van hardlopen en dit gaat ook lukken maar momenteel heb ik geen verdere ambities. Een 5 km wedstrijd of een 10 km maar verder niet en deze wedstrijden hebben nog geen datum. Het hele marathon verhaal heb ik naast me neergelegd (voor nu). Of ik ooit weer halve marathons kan doen weet ik nu ook niet want elke keer kwamen er rugklachten van, tot nu de laatste echt het hevigste was/is. Ik ben veranderd, heb andere prioriteiten, verantwoordelijkheden en daardoor is er voor mij een verschuiving ontstaan in mijn workouts en waar ik voldoening uithaal. Ik haal nu zelfs voldoening uit een rondje wandelen wat ik vijf jaar geleden me niet kon voorstellen. Het trainen in de sportschool bevalt me zo goed dat ik daar naar uit kijk, meer ga trainen als dat in mijn week past en me er zo op mijn gemak voel.

De afgelopen jaren heb ik veel mooie momenten beleefd met hardlopen. Heb ik veel gehad aan jullie aanmoedigingen en motiverende berichtjes en daarvoor wil ik jullie bedanken. De woorden zijn te kort om het duidelijk te maken maar weet dat een aantal van jullie me bij zullen blijven. Dat ik deel heb mogen uitmaken van jullie avonturen, jullie heb mogen aanmoedigen maar alle lieve berichten die ik heb mogen ontvangen die neem ik mee. Bedankt voor jullie support!

Ik hoop dat je lekker door blijft trainen, gelukkig bent en altijd kiest voor wat bij jouw past.

Na 513 berichten neem ik afscheid van jullie hier op de site. Back to happy running zet ik voort.

Je mag me altijd volgen op mijn eigen instagram account en ben je benieuwd waar ik over schrijf op mijn blog neem daar dan een kijkje. Ik zal daar aan het einde van de maand een update blijven delen over het hardlopen en mijn andere activiteiten.

Bedankt voor de vele jaren en just keep running en genieten.

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Patricia is Grafisch Vormgever, blogt op www.blog.donderdesign.nl, leest, fotografeert en sinds 2012 niet meer te stoppen met hardlopen. Het meer bewegen werd een passie, een moment voor haar zelf, om na te denken en te genieten. Ze begon met een 6.8 km wedstrijd gevolgd door een 10 & 15 km en in oktober 2015 liep ze haar eerste halve marathon. Haar focus is nu sterk genoeg worden om een marathon te lopen en wel die van Rotterdam

Geef een reactie