Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

adidas introduceert: Ultra BOOST

Twee jaar geleden introduceerde adidas voor het eerst de adidas BOOST. Dit werd een succes door de nieuwe technologie en daarom is adidas verder gegaan en kunnen ze met trots de nieuw adidas Ultra Boost introduceren.

BOOST heeft zijn naam te danken door het stevige korrelachtige materiaal dat letterlijk opgeblazen wordt door de duizend energiecapsules en die geven jou die extra BOOST. De energiecapsules zorgen namelijk voor een hogere energieopvang en energierteruggave. De nieuwe adidas Ultra Boost heeft nu 20% meer BOOST.

Wanneer je hardloopt is het mogelijk dat je voeten in de breedte opzwellen en als je niet de juiste schoenen aan hebt kan dit pijnlijk of irritaties veroorzaken. adidas Ultra Boost heeft daar een oplossing voor verzonnen. De bovenkant is van PRIMEKNIT gemaakt. Je krijgt bij het aantrekken van de schoen een beetje een sok-idee, maar je merkt ook meteen dat op de plekken waar je steun nodig hebt, je die ook krijgt. De binnenconstructie heeft een verhoogde maar stretchende hiel en de sluiting van de schoen past zich aan de natuurlijke beweging van je voet. De adidas Ultra BOOST heeft dit gecombineerd met een opvallend Stretch Web op de onderkant van de zool en een verbeterd TORSION® SYSTEM in de zool. Door deze verbeterde stysteem zorgt het voor extra stabiliteit en controle.

Vorig jaar zijn Patricia, Alyssa en Eveline naar een evenement geweest dat georganiseerd werd door Run2day en Stadswild. Zij hebben toen de adidas Boost mogen testen. De komende tijd gaan een paar meiden van Just Keep Running de adidas Ultra Boost uitproberen en wanneer we voldoende hebben getest gaan we over onze bevindingen schrijven. Hou onze instagram en Facebook in de gaten want je zal ze regelmatig voorbij zien komen!

De adidas Ultra BOOST kost €180 en is vanaf 11 februari online beschikbaar via de shop van adidas en van 25 februari in hardloopzaken.

Adidas-Ultra-Boost-01

Adidas-Ultra-Boost-02

Adidas-Ultra-Boost-03

Adidas-Ultra-Boost-04

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

2 Comments

Geef een reactie