Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Afscheid nemen bestaat niet?
Sporten in de week na een race

Afscheid nemen bestaat niet?

Dat was het dan… Ruim 3.5 jaar bloggen voor Just Keep Running en dit is m’n allerlaatste blogje. Ik blogde al een tijdje niet meer, na de marathon van New York in november vorig jaar verloor ik m’n mojo compleet. Ik had geen zin meer om hard te lopen en ik had geen doel meer. Dit maakte het lastig om überhaupt de deur uit te stappen, laat staan een weekverslag te schrijven over de trainingen die ik niet deed. En nu komt er een definitief einde aan dat bloggen… Daarom een afscheidsblog. 

Ruim 3.5 jaar geleden begon ik bij Just Keep Running. Vol motivatie en zin om hard te lopen. Ik rende, en veel. Deed mee aan verschillende hardloopwedstrijden, verspreid door het hele land: De CPC, de halve marathon van Eindhoven, de halve marathon van Amsterdam, Egmond, Dam tot Dam, Zevenheuvelenloop, de Bruggenloop. Noem het maar op en ik was erbij.

Ook leerde ik de meiden van Just Keep Running steeds beter kennen en we spraken ook zo nu en dan af. Zo leuk om iedereen in het echt te zien en te leren kennen. Na een tijdje verlieten een paar groepsleden ons en wat later kwamen daar een aantal nieuwe groepsleden voor terug. Inclusief een man! Koen bracht wat meer nuchterheid in de groep en dat is af en toe best een verademing tussen al die vrouwen ;).

De groep werd steeds hechter en we gingen zelfs weekendjes weg! Editie nummer drie staat ook in de kinderschoenen (ha!), maar vanwege alle zwangerschappen is het nog niet helemaal duidelijk wanneer dit precies gaat plaatsvinden.

Een gekke sportweek

Maar niet alleen de groep is wat zo tof is geweest die afgelopen 3.5 jaar. Ik mocht Just Keep Running bijvoorbeeld ook vertegenwoordigen in Disneyland Parijs, toen ze een ‘pre-race’ weekend organiseerden. Ik kan me nog herinneren dat ik dat berichtje met de uitnodiging kreeg van Zélia en dacht: is dit echt waar? Een weekend lang werden we ondergedompeld in alles wat met Run Disney te maken had en dit was een van de tofste dingen die ik ooit heb mogen doen. #blessed. Maar serieus. Ik ben Zélia zo dankbaar dat ik hierheen mocht <3.

En wat denk je van al die andere toffe dingen die we hebben gedaan: met z’n allen aanmoedigen in Rotterdam en Eindhoven, hardlopen in Zandvoort, met z’n allen naar de CPC, en noem het zo maar op. En terwijl wij over al onze trainingen en wedstrijden schreven, hebben jullie ons gesteund. Gesteund met comments, berichtjes, high fives tijdens wedstrijden. Zo lief en zo motiverend! Dankjewel daarvoor.

Hoe nu verder?

Zoals jullie misschien eerder op Instagram hadden gezien, ben ik inmiddels zo goed als gestopt met hardlopen. Ik merk dat ik snel buiten adem ben, en dat ik liever een rondje ga wandelen in plaats van rennen. De motivatie is op dit moment op z’n allerlaagst, en dat gaat met een groeiende buik niet snel verbeteren gok ik haha. Daarom ben ik hard op zoek naar andere sporten als Mom in balance, zwangerschapsyoga en zwemmen. Hopelijk blijf ik dan toch een beetje fit! Als de baby is geboren en ik voel me weer helemaal fit wil ik uiteraard het hardlopen weer oppakken. Er staan nog genoeg doelen op de planning (de marathon in New York wil ik nog wel een keer lopen, en ik wil heel graag een marathon in Disney Amerika rennen) en daarvoor moet getraind worden. Mocht je het toch leuk vinden om mij te volgen, ook al loop ik dan vrijwel niet meer, dan kan dat via Instagram. Hopelijk zie ik je daar!

Nogmaals bedankt voor het volgen in de afgelopen jaren en alle lieve berichtjes die ik heb gehad.

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

Geef een reactie