Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Back to happy running; Evy en ik werken goed samen
evy

Back to happy running; Evy en ik werken goed samen

In mijn vorige verslag konden jullie lezen hoe lekker ik weer bezig was. Les 1, 2, 3 en 4 van Start to run met Evy kon ik afvinken. In de sportschool was ik wat zoekende naar de oefeningen die voor mij fijn zijn. De afgelopen twee weken heb ik goed de tijd gehad om naar de trainingen te kijken en ze te doen.

De afgelopen twee weken heb ik zeker niet stil gezeten. Stil zitten is niks voor mij. Oke ook weer wel maar dan wil ik een goed boek of een laptop in mijn handen. Anders zit ik echt niet stil en zelfs dan zit ik niet stil want bewegen blijft toch lekker.

De sportschool trainingen

Maandag stond ik in de sportschool met een paar kopietjes van wat oefeningen, ik nam ze door en voelde hoe ik dacht over bepaalde oefeningen. Deze dag even een oefendagje donderdag moest het plan er liggen en die lag er ook zeker. Het is geen vast vast plan. Maar ik heb wel een routine gevonden die ik leuk vind en die goed uit te voeren is. Ik vind het roeien ook erg leuk en nu het weer wat aangenamer is kan ik daar weer echt mijn energie in kwijt. Zo erg dat ik afgelopen maandag zelfs twee keer 1 km heb geroeid. En de tweede sessie was echt lekkerder dan de eerste

Start to run met Evy

Het hardlopen met Evy gaat lekker, we werken heel goed samen. Elke les wandel ik een kilometer warm. De spieren opwarmen en klaarmaken om te gaan hardlopen. Dan zet ik Evy aan en mag ik gaan hardlopen. Het gaat allemaal heel rustig maar dat vind ik momenteel heel erg lekker. Door het rustig op te bouwen kan ik goed aanvoelen of ik verandering in mijn lichaam voel. Met mijn rug gaat het nog steeds goed en hopelijk blijft dit zo. Ik bouw langzaam door, het zou leuk zijn in oktober een wedstrijd te lopen die al een aantal jaren op mijn lijstje staat. Maar ik leg geen druk erop, red ik het niet dan niet dan gaat de focus naar de mooiste van het jaar.

Ik heb zo mijn wedstrijdjes die ik graag loop. Terwijl ik dit typ op dinsdagavond moet ik een hele leuke missen namelijk de Ronde van West. Volgend jaar hoop ik daar toch weer te staan en dan dat laatste stukkie van de dijk te sjeezen, de bocht door en vroeemmm naar het einde. Ja daar droom ik alvast van. Maar terug naar het nu en wat ik dan hardlopend gedaan heb. Ik liep les 5, 6, 7 en 8 dit betekend dat er zelfs 4 minuten hardlopen tussen zat. Ja 4 minuten en die 4 minuten gingen echt goed en waren zo voorbij. Het erge is dat ik na het hardlopen vaak niet meer weet wat ik gedaan heb. Wel weet ik de langste tij maar niet of ik die eén, twee of drie keer heb gelopen. Best positief vind ik dat want dan ging het goed en lekker.

Back to happy running is vol in gang.

 

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Patricia is Grafisch Vormgever, blogt op www.blog.donderdesign.nl, leest, fotografeert en sinds 2012 niet meer te stoppen met hardlopen. Het meer bewegen werd een passie, een moment voor haar zelf, om na te denken en te genieten. Ze begon met een 6.8 km wedstrijd gevolgd door een 10 & 15 km en in oktober 2015 liep ze haar eerste halve marathon. Haar focus is nu sterk genoeg worden om een marathon te lopen en wel die van Rotterdam

Geef een reactie