Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

#beatdegriep

Jup. Ik kon niet achterblijven. Samen met half Nederland heb ik deze week een paar dagen op bed gelegen. Geveld door de griep. En dat beïnvloedde mijn marathontraining.

IMG_5954

Zondag

Op zaterdag werd ik gebroken wakker. Ik voelde me de hele week al verre van fit en oh ja, vrijdagavond had ik een feestje… Met het goede voornemen om voornamelijk water of frisdrank te drinken. Niet helemaal gelukt. En dat merkte ik op zaterdag: ik voelde me als door een trein overreden. En drie keer raden wat er op de planning stond? Mijn langste duurloop in maanden: 25 kilometer. Die verschoof ik direct naar zondag. Ik wilde graag lopen, maar in deze toestand… Nee.

Op zaterdag ging ik heel verstandig om negen uur naar bed. De volgende dag werd ik redelijk fris en uitgerust wakker. Ik at mijn ontbijt en trok mijn hardloopkleding aan, voordat ik van gedachten zou veranderen.

Ik twijfelde over mijn route en koos uiteindelijk toch voor mijn vertrouwde rondje door natuurgebied Meijendel. Prachtige natuur, zwanen, ossen, wilde paarden: 25 kilometer pure zen.

IMG_4517

Woensdag

Tsja, blijkbaar had ik met die duurloop het laatste restje frisse fruitigheid verdreven. ’s Avonds was ik moe en knorrig. Mijn hoofd deed zeer, net als mijn keel. Een nacht goed slapen veranderde daar niets aan: maandag werd ik ziek wakker. Ik voelde me een dag flink ellendig en bleef voor de verandering in bed. Geen werk, niet hardlopen, ik moest uitrusten. Aan het eind van dag besloot ik dat ik er klaar mee was. Morgen was ik weer beter. Ik legde zelfs mijn hardloopkleding klaar en zette de wekker om 06.00 uur voor een korte duurloop.

Ha. Ha.

Die nacht zag ik elk uur. Om vier uur besloot ik dat ik A) nog niet beter was, hoe graag ik ook wilde en B) dat hardlopen wellicht een slecht idee was. Wekker > uit.

En toen was het alweer woensdag. En toen had ik een probleem. Want nu liep ik flink achter op schema. En inhalen? Nooit een goed idee. Ik besloot de trainingen die ik nog op de planning had staan in te korten. Zodat ik tóch zou lopen. #beatdegriep

Woensdagochtend slingerde ik mezelf uit bed. Geen 75 minuten intervallen, maar 45. En dat was al zwaar genoeg! Ik was kortademig en moest regelmatig even pauzeren om op adem te komen. Niet echt een lekker loopje dus. Het enige voordeel was dat ik aan het eind van de run weer door mijn neus kon ademen!

IMG_4537
IMG_4538

Foto: Zélia Lemoine

Donderdag

Donderdagavond was er een evenement van Adidas in Amsterdam. Samen met Zélia en Alyssa was ik aanwezig bij de lancering van de allerrrrnieuwste Adidas Pure Boost X. Een schoen speciaal ontworpen voor vrouwen, door vrouwen. Er waren hapjes en drankjes, er werden flink wat foto’s gemaakt voor Instagram en we kregen uitleg over de bijzondere schoen. En natuurlijk hebben we de schoenen ook uitgetest! Samen met een team van Stadswild gingen we naar het Rembrandtpark. Daar kregen we een behoorlijk intensieve work-out…

Vrijdag

De volgende dag voelde ik mijn bovenbenen nog nabranden! Ik had mijn wekker gezet om een pittige intervaltraining te doen, maar daar zag ik snel vanaf. Mijn lijf voelde nog steeds niet helemaal fit en ik wilde mijn energie sparen voor dit weekend. Zaterdag loop ik namelijk een zeer rustige 20 km, en zondag loop ik een intervaltraining van 75 minuten. Als ik die ellendige griep compleet heb verdreven tenminste…

Nog meer zieken in tha house?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

One Comment

  • Bente

    30 januari 2016 at 09:01

    Balen dat je een paar dagen op bed lag door de griep. Ik voel me op dit moment nog kip lekker maar om me heen (collega’s) vallen ze met bosjes. Op hoop van zegen dus maar 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie