Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Tips
  • /
  • Boekenweek: 3x hardloopboeken

Boekenweek: 3x hardloopboeken

Lees jij veel en ga jij a.s zondag naar Runner’s World Zandvoort Circuit Run? Mooi, deze week is het namelijk boekenweek en jij kan ‘gratis’ naar Zandvoort reizen a.s zondag!

Geheel gratis is het niet, maar wanneer jij het boekenweekgeschenk krijgt door minstens 12,50 euro uit te geven aan een Nederlandstalige boek, dan laat de NS jou zondag gratis reizen. Dit keer krijg je het boek Broer van Esther Gerritsen.

Neem jij zondag het boekenweekgeschenk mee in de trein, zowel boek als e-book is geldig, dan mag jij dus gratis reizen. Hoe tof? Kijk even voor de zekerheid naar de reisvoorwaarden op NS.

Wij hebben een top 3 gemaakt van boeken die je wellicht wel leuk vind maar als je op de eerste foto kijkt zie je nog meer boeken die voor jou als hardloper wellicht interessant is:

Annemerel de Jongh – Live Love Run 

Boekenweek: 3x hardloopboeken

Zeker een aanrader, voor lopers van alles niveaus. Of je nu begint met lopen of net als Annemerel diverse marathons hebt gelopen, uit dit boek haal je veel inspiratie en motivatie! Onze review kan je hier uitgebreid lezen.

Live Love Run is te koop voor 20 euro bij o.a bol.com (affiliatelink) 

Esther Koning – Renspiratie

Boekenweek: 3x hardloopboeken

Dit is misschien wel hét inspiratieboek voor hardlopers. Het is niet alleen inspirerend maar ook erg informatief. Vragen als hoe het zit met je hartslag of ademhaling komen in dit boek voor. Het is een boek die ervoor zorgt dat je gaat beginnen met hardlopen. Het is niet zozeer voor ervaren lopers, meer beginners maar je kan nog steeds veel van leren. Voor de volledige review kan je dat hier lezen.

Renspiratie is te koop voor 25 euro bij o.a bol.com  (affiliatelink)

Renata Rehor – Food2run

Boekenweek: 3x hardloopboeken

Zoek jij een boek met goede informatie over voeding? Ben jij aan het trainen voor een halve marathon of misschien zelfs een marathon? En weet jij niks over voeding? Dan is dit boek zeker een aanrader! Het is een eye opener, prachtig en simpel vormgegeven. Ik raad dit boek iedereen aan! Voor een volledige review kan je dat hier lezen.

Food2run is te koop voor 24,99 euro bij o.a bol.com (affiliatelink)

Ga jij deze week een (hardloop)boek kopen?

En belangrijker nog.. Wie zien we zondag?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

One Comment

Geef een reactie