Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Contact

Hello you! 

Heb jij na het zien van de site een vraag, een suggestie? Mail ons gerust naar info@justkeeprunning.nl.

Meer informatie voor bedrijven is hier te vinden.

Pers
Wij vinden het super tof om op de hoogte gehouden te worden over de leukste runs, events en nieuwe ontwikkelingen binnen hardlopen! Maar ook nieuwe boeken over voeding, sport of elk onderwerp dat past bij Just Keep Running. Wil jij ons graag uitnodigen? Stuur dan een mail naar info@justkeeprunning.nl.

Wij streven ernaar om jouw mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Geen antwoord? Stuur gerust nog een keer de mail! 

 

5 Comments

 • Sheila van Wingerden

  25 maart 2016 at 17:05

  Hallo, ik heb even een vraagje:
  Ik heb een TomTom Spark Cardio sporthorloge en wil graag een trainingsschema maken voor bijv. 2 x 1 min. hardlopen en 2 x 1 min. lopen.. 2 x 2 min. hardlopen en 2 x 2 min. lopen.. helaas kom ik hier niet uit. Heeft er iemand ervaring mee die mij kan helpen?

  Bedankt,
  Sheila van Wingerden.

  Beantwoorden
  • Zelia

   8 april 2016 at 11:26

   Hoi Sheila,
   Helaas is dat bij een TomTom Spark niet mogelijk. Je hebt wel interval optie maar dat is maar voor soort intervallen. Bijvoorbeeld 12x 1 min met 1 min rust maar je kan niet daarna nog en en doen.
   Succes!

   Beantwoorden
 • Chantal

  19 april 2016 at 22:43

  Ik krijg de JBL Reflect Mini BT niet gekoppeld met mijn iPhone. Mijn telefoon ziet hem niet.
  Weet jij hoe dat werkt? Ik ben benieuwd hoe ze gaan bevallen tijdens het hardlopen. Veel dank voor je review en ik hoop op antwoord. Succes met hardlopen!

  Beantwoorden
 • Janne Princen

  30 september 2016 at 16:58

  Dames, help. Ik ga over twee weken mijn eerste halve marathon lopen, die van Adam. Nu heb ik schrik dat ik hem niet uitloop of een loop van fame heb wanneer ik als laatste zou finishen. Nog nooit zoveel gelopen 15km max en 1u35 tijd. Iemand tips?

  Beantwoorden

Geef een reactie