Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

De 5 leukste hardloopwedstrijden in december

De laatste maand van het jaar breekt bijna aan en dat betekent dat we nog een maand hebben om 2015 goed af te sluiten. We hebben natuurlijk de #santastreak, maar misschien heb je ook nog wel een leuke wedstrijd op de planning staan. Wij delen de 5 leukste hardloopwedstrijden in december. Waar zien we jou aan de start?

 photo IMG_1635_zpsg3mo3ver.jpg

Bruggenloop

De Bruggenloop in Rotterdam is een groots evenement waarbij je over maar liefst 6 (!) bruggen loopt. Van de relatief makkelijke Erasmusbrug tot de Brienenoortbrug, het is er allemaal. Aan het eind van de middag ren je 15 kilometer lang door Rotterdam om te finishen in het donker. Vorig jaar regende en waaide het heel hard, hopelijk zijn de weergoden ons dit jaar beter gezind.

Waar: Rotterdam

Afstand: 15 km

Wanneer: zondag 13 december

Goudse Lichtjesloop

De Goudse Lichtjesloop is een uniek loopavontuur van 5 kilometer door de romantisch verlichte Goudse binnenstad langs sprookjesachtige beelden en culturele surprises.

Waar: Gouda

Afstand: 5 km

Wanneer: zaterdag 19 december

 photo IMG_1665_zpswuddpnq0.jpg

Cheese cake run

Geen hardloopwedstrijd, wel een heel leuk evenement om zeker even te noemen! Woon je in Nijmegen, dan is het zeker leuk om hierbij aan te sluiten: een heuse cheese cake run. Er zijn twee afstanden die je kunt rennen, maar mocht een halve marathon te ver zijn voor je, dan kun je de 21.1 kilometer ook opsplitsen samen met iemand. Het leukste: bij de finish ga je naar Starbucks voor een stuk cheese cake en een lekkere macchiato!

Waar: Nijmegen

Afstand: 10 km, 21.1 km

Wanneer: Zondag 20 december

Kerstloop / Kerstcross

Tijdens de feestdagen zijn er ook heel veel kerstlopen of kerstcrosswedstrijden. Je vindt deze door heel Nederland heen en vinden plaats op 24 t/m 26 december. Klik op het titeltje van de run om te zien waar je tijdens de feestdagen de kalkoen en de kerstkransjes er weer af kunt rennen! Een voorbeeld van zo’n kerstrun is de Kerstmannenloop in Heerlen: op 22 december wordt de 2e Kerstmannenloop van Heerlen georganiseerd. Ook dit jaar zal naast het bijdragen aan het goede doel een gezellig samenzijn wederom centraal staan tijdens de Kerstmannenloop.

Waar: door heel Nederland heen

Afstand: verschillende afstanden

Wanneer: verschillende data. Klik hier!

Santarun

Een voorbeeld van een kerst loop is de santa run in o.a Eindhoven. Daar heeft Zélia vorig jaar aan meegedaan. Je loopt in een kerstpak, ja echt, door het centrum van Eindhoven. Het goede doel van dit jaar is net als vorig jaar De Voedselbank Eindhoven.

Waar: Eindhoven (maar ook in Groningen en Dordrecht)

Afstand: 6 km door centrum van Eindhoven (wel 3x hetzelfde rondje)

Wanneer: 18 december in Eindhoven, 19 december in Groningen en Dordrecht)

2014-12-18 21.07.14

Monterferland Run

De Pfixx Solar Montferland Run is een aantrekkelijke en sfeervolle hardloopwedstrijd van 15 kilometer, met start en finish in het pittoreske ’s-Heerenberg. De deelnemers lopen door het  heuvelachtige en bosrijke landschap van Montferland en doen onderweg de dorpen Stokkum, Beek en Zeddam aan. Het parcours heeft uitdagende klimmetjes én wordt beschouwd als één van de mooiste wedstrijden van Nederland.

Waar: ’s Heerenberg (vlakbij Doetinchem)

Afstand: 1 km (jeugdloop), 7.5 km, 15 km

Wanneer: 6 december

Wijzelf zijn aanwezig bij de Bruggenloop in Rotterdam.

Zien we je in Rotterdam? Of sta je ergens anders aan de start?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

Geef een reactie