Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De laatste loodjes tot de vakantie

De laatste loodjes tot de vakantie

Op het moment dat dit online komt, zit ik al lekker met m’n billen in Italië. Het land van de pizza’s, de pasta’s, de ijsjes en de limoncello. Oh boy, dat wordt extra hardlopen als ik terugkom! Hier heb ik ook het plan om te gaan hardlopen (en dat heb je als het goed is inmiddels ook op Instagram gezien), maar dat lezen jullie volgende week allemaal. Afgelopen week was ik grotendeels nog in Nederland en daar heb ik natuurlijk ook getraind. Hoe dat ging? Nou, het waren letterlijk de laatste loodjes tot de vakantie…

De laatste loodjes tot de vakantie.jpg

Dinsdag stond er eigenlijk volgens m’n schema een intervaltraining op de planning. Ik had die dag echter de hele dag in Amsterdam bij een klant gewerkt en aan het einde van de middag was ik zó moe. De week ervoor had ik natuurlijk amper gelopen, dus het leek me nu niet slim om op vol gas een interval te doen. Ik stelde aan Niels voor of we niet gewoon een stukje konden gaan rennen, max een half uurtje ofzo. Uiteindelijk werd het vier kilometer, en die waren zwaar! Het was veel warmer dan ik had gedacht en hoewel ik een hemdje en kort broekje aan had, was het bloedheet en benauwd. Nee, niet m’n allerbeste rondje haha! Ik vond het wel heel erg lekker om er weer uit te zijn, dus dat is in ieder geval positief.

 photo Laatste loodjes_zpsm9i0awgl.jpg

Donderdag had ik een beetje haast. Ik moest namelijk m’n spullen voor de vakantie nog inpakken, twee blogs schrijven voor Just Keep Running, een evaluatie doen via Skype en richting Eindhoven, en dat allemaal voor 12.30 uur. Oh, had ik al gezegd dat ik ook nog moest hardlopen? Oorspronkelijk stond er een duurloop op de planning, maar vanwege de tijd hebben we dat maar niet gedaan. Niels en ik zijn naar buiten gegaan en gewoon lekker gaan rennen. 2,5 km richting de heide, en 2,5 km weer terug. Prima! Niels kreeg helaas een beetje last van z’n knieën maar ik zat er echt heel lekker in. M’n hartslag was een tikje aan de hoge kant, maar dat ben ik inmiddels wel gewend haha. Het ging lekker, en dat was heel fijn na die week dat ik me niet lekker voelde!

De laatste loodjes tot de vakantie.jpg

Ook in Italië moest er hardgelopen worden natuurlijk. Ik had m’n rondje redelijk lang uitgesteld (zwemmen en slapen is veel fijner hier!), maar op woensdagochtend moest het er dan toch maar van komen. Samen met Niels en m’n stiefvader liepen we de camping af voor 6 km. We vertrokken al om half 8, maar het was al bloedheet! Na 3 km keerden we om terug richting de camping en daar was het tijd voor een duik in het meer, heerlijk!

Verder doe ik het rustig aan qua hardlopen deze week, het brengt m’n schema misschien een beetje in de war maar als het ’ s ochtends al zo warm is, is het ook niet verantwoord om te gaan hardlopen. Of het me is gelukt om me nog een soort van aan m’n schema te houden, lezen jullie volgende week!

Arriverderci!

Herken je dat, die drukte vlak voor de vakantie?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

Geef een reactie