Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

De leukste hardloopwedstrijden in augustus

Wij zijn nu allemaal al een tijdje bezig met de training voor de halve marathon in oktober en dat gaat goed! We merken wel dat oktober al snel dichterbij komt en daardoor nemen de zenuwen en motivatie ook toe. Tegelijkertijd is het soms lastig om jezelf te motiveren tijdens de zomer: het is warm, veel mensen zijn op vakantie, je gaat misschien liever naar het strand? Maar hoe motiveer je jezelf nou in zo’n warme maand? Nou, doe mee met een wedstrijd! Wij hebben er vijf geselecteerd die ons heel leuk lijken.

Het rondje eilanden in Vinkeveen op 1 augustus

Hardloopwedstrijden in augustus.jpg

Deze run klinkt ontzettend gaaf, je bent namelijk niet alleen aan het rennen, je moet ook stukken zwemmen. Je hoeft nog net niet te fietsen, dus het is geen triatlon! Tegelijkertijd is het niet alleen een wedstrijd, het is ook een festival waarbij je op vrijdag al daarheen kunt en op zondag pas weer naar huis gaat. Is dat niet ontzettend tof? Ik zeg: meedoen!

Website organisatie: klik!

Afstanden: alleen 5 km (maar je zwemt daarnaast ook 1,5 km).

Friday Night Run in Amsterdam op 14 augustus

Hardloopwedstrijden in augustus.png

Deze run is eigenlijk geen wedstrijd, maar een georganiseerde (gratis) (d)uurloop voor wedstrijd- en recreatielopers. Je start in het Olympisch Stadion in Amsterdam en rent in verschillende groepen (gebaseerd op snelheid) een uur lang. Daarna krijg je nog een presentatie over iets wat met hardlopen te maken heeft. Súperleuk en interessant dus!

Website organisatie: klik!

Afstanden: afhankelijk van jouw snelheid. Je rent allemaal een uur.

De Reykjavik marathon op IJsland op 22 augustus

Hardloopwedstrijden in augustus.png

Mocht je al wat verder zijn in je schema of nog geen zomervakantie hebben gepland, dan is dit je kans. Op 22 augustus vindt de Reykjavik marathon plaats in, jawel: IJsland. Hoe gaaf is het om een keer mee te doen aan een run in het buitenland? Er zijn meerdere afstanden dus er is voor iedereen wat wils.

Website organisatie: klik!

Afstanden: 3km fun run, Relay race (met 2-4 mensen in een team), 10 km, halve marathon, hele marathon.

Veldhoven 10 miles in Veldhoven op 29 augustus

Hardloopwedstrijden in augustus.png

Tegen eind augustus kan een groot aantal van ons toch al wel 16 kilometer lopen, en wat is dan leuker om aan mee te doen dan een 10 mijl wedstrijd? Deze wordt in het altijd gezellige Brabant georganiseerd in samenwerking met de lokale atletiekvereniging. Er zijn meerdere afstanden waar je aan mee kunt doen en ook is er een speciale kidsrun!

Website organisatie: klik!

Afstanden: een kiddy run, een kidsrun, een halve 10 miles en de hele 10 miles.

Royal Run in Soestijk op 30 augustus

Hardloopwedstrijden in augustus.png

Tijdens deze run ren je door het park en de bossen rondom Paleis Soestdijk. Ben je dus een oranjefan? Zorg dan dat je meedoet! Normaal gezien zijn sommige stukken hermetisch afgesloten voor bezoekers, maar nu mag je er zelfs doorheen rennen. Dat is toch wel uniek.

Website organisatie: klik!

Afstanden: 3,5 km, 7 km, 10,5 km.

Doen jullie mee aan een wedstrijd in augustus? Zo ja, welke? Laat het ons weten!

 

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

One Comment

Geef een reactie