Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

De leukste hardloopwedstrijden in november

De maand oktober is weer bijna voorbij en dat betekent dat november voor de deur staat. Hoe is de marathon van Eindhoven of Amsterdam bij jullie gegaan? Of een andere leuke wedstrijd waar je in oktober aan mee hebt gedaan? Het is nu tijd om vooruit te blikken: wat zijn de leukste hardloopwedstrijden in november? Wij hebben er vijf op een rijtje gezet!

Zevenheuvelenloop

Hardloopwedstrijden in november.png

Midden november staat deze loop op de agenda voor een paar van ons. Door de een gevreesd, door de ander gezien als een toffe uitdaging, en door de meesten gezien als een van de meest bijzondere lopen van Nederland.

Afstanden: 7 & 15 km

Locatie: Nijmegen

Datum: 14 & 15 november

New York marathon

Hardloopwedstrijden in november.jpg

Misschien niet meer haalbaar voor ons om aan mee te doen, maar hij moet zeker in dit rijtje staan. Dit is de meest beroemde marathon van de wereld en voor de meeste hardlopers toch wel het hoogst haalbare doel. Ik hoop ook ooit aan de start van deze race te staan, maar dit jaar doe ik het met de verslagen en foto’s van een aantal mede-bloggers en hardlopers als Gabriëlla en Michiel.

Afstanden: hele marathon

Locatie: New York City, Verenigde Staten

Datum: 1 november

Berenloop

Hardloopwedstrijden in november.png

De Berenloop op Terschelling zijn een hele mooie, maar ook zware marathon te zijn. Je loopt namelijk grotendeels over het strand en zeker in november kan dat heel pittig zijn.

Afstanden: halve marathon, hele marathon

Locatie: Terschelling

Datum: 8 november

KLM Marathon Curaçao

KLM Curacao

Net als New York niet helemaal om de hoek, maar toch prachtig. Hoe tof is het als je over dit fantastische eiland mag lopen in alle vroegte en daarna lekker kunt genieten van een welverdiende vakantie? Wij zouden het wel weten hoor!

Afstanden: 5 km, 10 km, halve marathon, hele marathon

Locatie: Curaçao

Datum: 29 november

Hoge lage toren loop

Hardloopwedstrijden in november.png

“Een hoge toren, een natuurlijke omgeving in het Twentste landschap, een afstand van 15 kilometer en als laatste een lage toren. Dat is de Hoge Lage torenloop,” aldus de organisatie van de Hoge Lage torenloop. Je begint in Oldenzaal en eindigt in Enschede bij de Universiteit van Twente. Hoewel het voor mij niet helemaal om de hoek is, lijkt me dit toch een hele mooie loop om aan mee te doen.

Afstanden: 15 km

Locatie: Oldenzaal / Enschede

Datum: 22 november

November lijkt de maand van de crosslopen of van races in het buitenland. Zo zag ik ook Lanzarote en Valencia voorbij komen..

Bij welke hardloopwedstrijden in november zien we jou aan de start?

Bronnen foto’s: Zevenheuvelenloop, New York Marathon, Berenloop, KLM Marathon Curacao, Hoge lage torenloop

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

7 Comments

Geef een reactie