Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

De leukste hardloopwedstrijden van april

April is heel duidelijk race-maand! Wij hebben zelf al een heleboel wedstrijden op de planning staan, maar dat niet alleen: daarnaast zijn er nog zo ongelooflijk veel andere toffe wedstrijden waar je in april aan mee kunt doen. De maand maart is alweer bijna voorbij dus het is tijd voor de leukste hardloopwedstrijden van april!

De marathon van Parijs

Dit wordt dé wedstrijd van het jaar voor Zélia. Vorig jaar liep ze hem ook, dit jaar gaat ze voor de tweede keer meedoen aan deze prachtige race. Een marathon lopen door de stad van de liefde? Is dat niet fantastisch? Je loopt langs alle mooie plekjes in Parijs en dat maakt deze race nog meer bijzonder.

Afstand: 42,195 km

Datum: 3 april

Locatie: Parijs

Wie van Just Keep Running loopt deze race: Zélia

De halve van Den Helder

Den Helder is misschien niet een plek waar je heel snel komt, het ligt toch een helemaal in de kop van Nederland. Toch is de halve van Den Helder zeker een mooie race om aan mee te doen, juist omdat het een plek is waar je niet zo vaak komt. Je loopt langsforten, vuurtoren De Lange Jaap, het Marsdiep en de Helderse Zeedijk. Nu klinkt dit waarschijnlijk niet zo bekend als je niet uit Den Helder komt (voor mij dus ook niet), maar het is zeker de moeite waard om ervoor naar Den Helder af te reizen!

Afstand: 5 km, 13,7 km, 21,1 km

Datum: 10 april

Locatie: Den Helder

Wie van Just Keep Running loopt deze race: Nikki

De marathon van Rotterdam

Nog zo’n grote race! De marathon van Rotterdam is misschien wel het grootste hardloopevenement van Nederland, het wordt dit jaar dan ook al voor de 36e keer georganiseerd. Net als bij Parijs ren je nu langs de mooiste plekjes van Rotterdam als de Erasmusbrug, de Kralingse Plas en het stadion van Feijenoord (als Brabander typt dit heel moeilijk 😉 ). Maar niet alleen de marathon wordt hier georganiseerd, je kunt ook meedoen aan de kwart-marathon of de AD mini-marathon. Als je meedoet, is de kans dat je een JKR-lid ziet heel groot, een groot aantal van onze leden doen mee!

Afstand: 4,2 km, 10,55 km, 42,195 km.

Datum: 10 april

Locatie: Rotterdam

Wie van Just Keep Running loopt deze race: Eveline en Maaike (42,195 km), Patricia en Marleen (kwart-marathon)

Stormloop Zandvoort

Als je ons al een tijdje volgt, dan weet je dat Eveline en ik een keer hebben meegedaan aan Mud Masters. Nou, ik heb de smaak nu te pakken hoor! Een vriendin van mij loopt regelmatig obstacle runs en toen we deze zagen, dachten we: ja! Laten we ons inschrijven. Op dit moment heb ik er iets minder zin in haha, maar dat komt omdat ik stiekem een beetje bang ben voor 16 km bikkelen en door de modder kruipen. Maar ach, het wordt vast heel erg leuk haha!

Afstand:

Datum: 16 april

Locatie: Zandvoort

Wie van Just Keep Running loopt deze race: Josianne

Antwerpen 10 miles

 photo Leukste wedstrijden van april 3_zps5l8jiorg.jpg
Vorig jaar deed ik zelf mee met de Antwerpen 10 miles en dat vond ik zó’n leuke race dat ‘ie dit jaar weer in het overzicht moest staan. Je loopt langs allerlei mooie plekjes in Antwerpen, dwars door de grootste winkelstraat én een stukje over de snelweg. Dat is toch wel heel gaaf! Deze race is zo leuk omdat er heel veel mensen langs de route staan, een beetje hetzelfde idee als bij de Dam tot Damloop. Ook bij deze race ren je door een tunnel (twee zelfs) en dat is behoorlijk bikkelen, maar ook heel gaaf. Iedereen schreeuwt en roept in die tunnels en dat geeft toch wel kippenvel. Ja, meedoen als je de kans hebt!

Afstand: 16,1 km en 42,195 km

Datum: 17 april

Locatie: Antwerpen

Wie van Just Keep Running loopt deze race: Ellis

Er zijn nu vast een heleboel wedstrijden die ik vergeet, maar vertel het ons: waar zien we jou aan de start?

Bron foto Rotterdam.

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

7 Comments

Geef een reactie