Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

De leukste hardloopwedstrijden van juni

Het is alweer het einde van de maand en zoals elke maand betekent dat dat wij weer vooruit kijken naar de leukste hardloopwedstrijden van de volgende maand. Dit keer hebben wij een mooie kalender met wedstrijden in juni voor jullie. Voor de Just Keep Runners is het redelijk rustig, maar dat wil niet zeggen dat we jou niet kunnen motiveren om mee te doen aan een hardloopwedstrijd. Wij delen weer de vijf leukste!

De Slachtemarathon

De slachtemarathon is een marathon die maar eens in de vier jaar georganiseerd wordt en daarom is ‘ie extra speciaal. Je rent over De Slachte, een 42 km lange dijk die dwars door Friesland gaat. Je moet er een stukje voor rijden, maar dan heb je ook wat.

Waar: Friesland, Oosterbierum

Wanneer: 4 juni

Afstand: 42.195 km

Van JKR doet mee: Marleen

Marathon Amersfoort

De Marathon Amersfoort is een prachtige race in en rondom Amersfoort. Elk jaar wordt deze race op de eerste zondag van juni georganiseerd en dat is dit jaar dus op 5 juni. Amersfoort is een leuke stad, dus mocht je in de buurt zijn zou ik zeker meedoen! Inschrijven kan nog steeds.

Waar: Amersfoort

Wanneer: 5 juni

Afstand: 5 km, 10 km, 21.1 km, 42.195 km

Van JKR doet mee: 

Halve van Renesse

Ik wil niemand zenuwachtig maken (hoi Nikki!), maar moedigen jullie ons knappe teamlid aan als zij hier haar eerste halve marathon gaat lopen? De hardlopers (en wandelaars) vertrekken in het centrum van Renesse en gaan dan richting het strand, waarbij ze door de duinen weer terug richting Renesse rennen. Het schijnt een prachtige loop te zijn! Enneehhh Nikki: I wish you all the best!

Waar: Renesse (zeeland)

Wanneer: 5 juni

Afstand: 21.1 km

Van JKR doet mee: Nikki

Scania Zwolse halve marathon

De Scania Zwolse halve marathon is een evenement wat steeds groter wordt; het wordt dit jaar al voor de 11e keer georganiseerd. Je rent door en om Zwolle heen en dat maakt deze run zo leuk. Maar hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, kun je hier naast de halve marathon ook 4 mijl rennen; een iets meer behapbare afstand wellicht ;). Je kunt je niet meer inschrijven, dus mocht je mee willen doen: zoek online een startbewijs!

Waar: Zwolle

Wanneer: 11 juni

Afstand: 6.4 km, 21.1 km

Van JKR doet mee: 

Zuidas run

De Zuidas run is misschien een iets andere run dan je gewend bent. Vaak loop je een stukje door de stad en meestal (bij langere afstanden) ook wel een stukje door de natuur. Bij de Zuidas run loop je tussen de hoge gebouwen. Je kent de Zuidas misschien wel als dé plek in Amsterdam waar alle advocaten zich verzamelen, en zo wordt evenement ook geprofileerd: een fantastische run om samen met collega’s en relaties aan mee te doen. Gelukkig is dit evenement ook toegankelijk voor diegenen die níet op de Zuidas werken en dat maakt de run juist zo leuk. Het is weer een wat andere omgeving dan normaal en dat is natuurlijk heel tof.

Waar: Amsterdam

Wanneer: 12 juni

Afstand: 4EM en 10 EM

Van JKR doet mee: Patricia, Marleen en 2 lezers. Alle gaan voor de 4EM

Waar zien we jou aan de start?

Afbeelding Scania Zwolse halve marathon: Marike Gerritsen

Afbeelding Zuidasrun: Zuidasrun

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

5 Comments

Geef een reactie