Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

De leukste hardloopwedstrijden van mei

April is alweer bijna voorbij jongens, tijd om na te denken over een leuke mei-wedstrijd. Ben je Rotterdam of Parijs een beetje goed doorgekomen? Dan kun je je nu nog inschrijven voor een leuke loop in mei. Wij zetten zoals elke maand de vijf allerleukste hardloopwedstrijden voor je op een rijtje. 

RopaRun

 photo IMG_0370_zpscim3nxnd.jpg

De Roparun is niet zomaar een run. Je rent hier namelijk in groepjes van Parijs en Hamburg naar Rotterdam om zo geld in te zamelen voor het goede doel. Het is een estafetteloop van totaal 500 km waarbij je dus met een team zorgt dat je in Rotterdam aan komt.

Datum: 14 t/m 16 mei

Afstanden: Totaal 500 km, gemiddeld leg je per persoon zo’n 65 kilometer af.

Locatie: Parijs/Hamburg/Rotterdam

Van Just Keep Running is aanwezig: Eveline

Marikenloop

Nog een ladiesrun in dit rijtje. Net als de Ladies Run is Rotterdam is ook de Marikenloop mateloos populair. Het begon als een klein evenement met 1500 deelneemsters, maar het is nu uitgegroeid tot het tienvoudige daarom. Een enorm populaire race dus. Wel heel leuk, want je loopt een stukje door het bos.

Datum: 22 mei

Afstanden: 5 km, 10 km

Locatie: Nijmegen

Van Just Keep Running is aanwezig: –

Leiden Marathon

 photo De leukste hardloopwedstrijden van mei 1_zpsp2ulvsuj.jpg
De Leiden Marathon is een populaire race; je start midden in het stadscentrum (waar je ook eindigt) en als je een korte afstand doet, zie je het hele centrum. Loop je een langere race (halve of hele marathon), dan ga je de polders in. Heel leuk en heel afwisselend. Langs het parcours zie je enorm veel publiek en dat maakt deze race alleen maar leuker!

Datum: 22 mei

Afstanden: 2 km, 5 km, 10 km, 21.1 km, 42.2 km

Locatie: Leiden

Van Just Keep Running zijn aanwezig: Eveline, Zélia, Marleen, Maaike & Josianne

Vestingloop

Dit jaar vindt alweer de 11e editie van de Vestingloop plaats. Een prachtige loop door ’s Hertogenbosch heen, één van de gezelligste steden van Nederland. De naam van deze loop komt omdat ’s Hertogenbosch een vestingstad is en deze stad is een van de weinige in Nederland waar de vestingwerken nog steeds goed bewaard zijn gebleven.

Datum: 29 mei

Afstanden: 5 km, 10 km, 15 km

Locatie: Den Bosch

Van Just Keep Running zijn aanwezig: Koen & Zélia

Ladies Run Rotterdam

De Ladies Run in Rotterdam is een steeds groter wordend evenement. Elk jaar weer komen honderden vrouwen richting de Ahoy om geheel in het roze mee te doen aan de Ladies Run. De naam zegt het al: ladies only! En denk je aan de Ladies run, dan denk je ook aan Pink Ribbon. Met je deelname steun je dit goede doel namelijk zodat weer meer onderzoek gedaan kan worden naar borstkanker.

Datum: 29 mei

Afstanden: 5 km, 7,5 km, 10 km

Locatie: Rotterdam (bij Ahoy)

Van Just Keep Running is aanwezig: Josianne

Waar zien we jou aan de start?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

Geef een reactie