Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

De plicht roept!

Aan alle leuke dingen komen een eind, zo ook aan mijn vakantie in Italië. Als het aan mij had gelegen, was ik nog veel langer gebleven maar helaas: de plicht roept! Dat geldt niet alleen voor werkgerelateerde zaken, ook mijn hardloopschoenen kunnen wel een beetje aandacht gebruiken. In Italië ben ik maar twee keer wezen hardlopen, en die halve marathon komt nu toch echt wel dichterbij… We zijn er namelijk nog maar 66 dagen vandaan, dus ik moet wel echt weer in actie gaan komen!

De plicht roept.jpg

Uiteraard gingen m’n hardloopschoenen wel mee in de koffer naar Italië. Ik zou er meer dan een week zijn, en een week niet hardlopen is geen optie. Het begon al met een wel heel kort rondje in Zwitserland. We stonden ruim een uur stil voor een tunnel, en wat ga je dan doen? Je gaat een stukje hardlopen! Het was ruim 30 graden en ik liep in een jurkje en All Stars, dus het werd een wel heel kort stukje maar het was toch wel heel bijzonder om over de Zwitserse snelweg hard te lopen haha!

De plicht roept.jpg

Eenmaal in Italië werd er na een paar dagen ook hardgelopen, samen met Niels en m’n stiefvader stond ik om 07.30 uur buiten voor een rondje van 6km. We renden de camping af en drie kilometer de ene kant op en vervolgens weer drie kilometer terug. Wat was het al warm om 07.30 uur! Ons tempo was beduidend langzamer dan wanneer we in Nederland hadden gerend, maar het was toch lekker om weer even actief te zijn na een paar dagen eten, slapen en nog meer eten haha.

De plicht roept.jpg

Twee dagen later was het tijd voor ons tweede rondje in Italië. Dit keer haakte m’n stiefvader af (iets met een paar limoncello’s teveel) dus Niels en ik gingen samen voor een verkenningstocht. Het was wat bewolkter dan de eerste keer en dit zorgde er voor dat het ietsje minder warm was, fijn! Het was een heerlijke ronde langs wijngaarden en andere open velden, Italië is prachtig om in hard te lopen!

De plicht roept.jpg

Op de laatste dag hebben we nog op gesupt (?) en dat was nog behoorlijk intensief! De rest van de middag had ik zware benen haha, het leek me daarom ook niet zo verstandig om ook nog een rondje te gaan hardlopen. Nu is de vakantie dan toch echt voorbij en is het tijd om weer flink aan de bak te gaan. Met nog maar iets meer dan twee maanden tot de halve marathon zullen de duurlopen weer terug op de planning moeten komen, net als de intervaltrainingen en eventuele krachttrainingen. Halve marathon, let’s go!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

Geef een reactie