Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

De supporter en de Rotterdam Marathon

De supporter en de Rotterdam Marathon

De marathon van Rotterdam staat voor de deur. De lopers kunnen niks meer doen. De trainingen zitten erop ze zijn allemaal voorbereid. Wat ze nu nog kunnen is rust nemen, nog even een rustig loopje voor de zenuwen en zorgen dat ze goed hebben gegeten. De supporter bereid zich ook voor. Waar gaan ze staan. Hoe komen ze op het volgende punt.

De supporter speelt een belangrijke rol in elke wedstrijd. Ze peppen je op wanneer je het nodig hebt. Ze zijn het punt waar je naartoe loopt als je het niet meer denkt te halen. Mijn supporter staat op Oostplein in de bocht. Als ik net gestart ben zie ik haar staan. Terwijl ik een uur onderweg ben blijft ze daar staan om mij de laatste boost naar de finish te geven. Daarna stapt ze de metro in richting de finish om me daar op te vangen en trots te zijn op me. Ik loop de kwart marathon en heb mijn supporter gelukkig niet op veel plekken nodig. De onbekende supporters geven gelukkig ook enorm veel power. Wanneer je de marathon loopt is het fijn om supporters te hebben onderweg. Rotterdam springt hier goed op in.

RET doopt zeven metrostations om in ‘atletiekstations’. Er is een atletiekbaan te zien die dwars door het station loopt. Je kan ze zien bij Beurs, Rotterdam Centraal, Blaak, Kralingse Zoom, Slinge, Wilhelminaplein en Zuidplein. De atletiekbanen zijn erg mooi en leuk op weg naar de marathon maar wist je dat ze ook een functie hebben? De atletiekbanen leiden reizigers direct naar het marathonparcours en zijn met opzet op looptrappen gelegd. Om traplopen te stimuleren is op metrostation Wilhelminaplein een ‘klaptrap’ aangelegd, waar mensen die de trap nemen een applaus te horen krijgen. Hoe briljant is dat een applaus krijgen omdat je de trap neemt.

Wil jij jouw supporter nog meer steunen? Op Rotterdam Centraal is een fanwall met aanmoedigingen voor de marathonlopers. Je kan een aanmoediging sturen via een tweet die eindigt op #supportMR16. Doe het want elke aanmoediging is voor ons als lopers zo fijn. Neem in het marathon weekend de metro, om de enorme drukte te beheersen zet de RET langere metro’s in en rijden de metro’s met hogere frequentie. Je hoeft jouw supporter dus niet te missen.

Bij kilometer 37 km krijgen deelnemers unieke video-aanmoedigingen te zien van vrienden, familie of bekenden. Dit wordt getoond op een groot scherm, precies bij de deelnemer waarvoor het bedoeld is! Hoe gaaf is dat? Wil jij een video insturen, ga dan naarwww.hardloopsupporter.nl (Pssst Eveline heeft nummer F697)

Mijn complimenten aan de Ret want ik vind dit echt heel gaaf gedaan. De hardloper krijgt gelijk zin om te beginnen en onze supporters weten hun weg gemakkelijk te vinden.

Marleen en Patricia lopen de kwart marathon. Eveline loopt de marathon.
Zie je ons lopen geef ons die extra power!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Patricia is Grafisch Vormgever, blogt op www.blog.donderdesign.nl, leest, fotografeert en sinds 2012 niet meer te stoppen met hardlopen. Het meer bewegen werd een passie, een moment voor haar zelf, om na te denken en te genieten. Ze begon met een 6.8 km wedstrijd gevolgd door een 10 & 15 km en in oktober 2015 liep ze haar eerste halve marathon. Haar focus is nu sterk genoeg worden om een marathon te lopen en wel die van Rotterdam

Geef een reactie