Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Parijs

De website Just Keep Running STOPT!

Helaas, het is geen 1 april grap maar vandaag moeten we jullie helaas mededelen dat de website van Just Keep Running stopt. Voor sommigen zal het geen verrassing zijn, er zijn afgelopen jaar immers minder artikelen en blogs online komen. 

De koek is op

In februari gaven we al aan dat we minder gingen bloggen. En zoals jullie hebben kunnen zien is dat ook gebeurd. Alleen wie nog wilde schrijven, die schreef. Sommige schrijven al 5-6 jaar voor JKR, elke week de trainingsweek analyseren en erover bloggen. Een stok achter de rug om door te gaan. Om onze dromen te waarmaken. Onze pr’s te verslaan maar ook om onze struggles te uiten. Wij zijn geen perfecte lopers, wij zijn geen fitgirls of fitboys zoals je online allemaal ziet. Wij zijn fitte vrouwen en een fitte man op onze eigen manier. Maar na zoveel jaar elke week te schrijven lijkt onze koek wel op te zijn. Wie niet mee gaat in de nieuwe blogwereld, die blijft hangen. Wij blijven hangen. Het blijven hangen is niet erg maar we haalde zelf geen energie meer uit. Het wekelijkse bloggen werd een beetje een moetje. Ik moet weer bloggen over mijn hardlopen.

Na bijna 6 fantastische jaren met in totaal bijna 3500 artikelen/blogs, meer dan 6800 comments gaan wij afscheid nemen van deze blog.

We verdwijnen niet helemaal!

Maar stoppen jullie helemaal met JKR? NEE! Nee, wat ons betreft is JKR 4-ever ;). Just Keep Running is niet alleen een site maar het is ook een team. Een hecht team die nog steeds van hardlopen houdt. Die nog steeds langs de kant zal gaan staan om onze echte teamgenoten te gaan supporten maar ook jullie! Het is een team dat jullie nog steeds hopen te motiveren en te inspireren. Dit gaan we alleen niet meer doen via de site maar via onze social media kanalen zoals Instagram en Facebook.

Wat gebeurt er tot die tijd?

Op 21 november 2018, dan zal JKR offline gaan. Tot die tijd vind je nog de wedstrijdverslagen van o.a Nicole tijdens de halve marathon van Eindhoven en natuurlijk DE marathon van Koen in Athene!

Wat je ook kan verwachten de komende tijd zijn onze afscheidsblogs. Het is niet niks om na 5-6 jaar afscheid te nemen van een site en wij willen individueel graag onze dank nog betuigen aan jullie. Die kan je komende 2 weken nog verwachten! Onze verdere avonturen zoals de Parijs marathon van Zélia en andere grote of kleine plannen kan je verder lezen via onze social media kanalen.

100000x bedankt!

Waar beginnen we in hemelsnaam om jullie te bedanken? Voor al jullie mooie verhalen, prachtige comments en medeleven maar ook jullie toejuiching en support? Woorden schieten te kort! Jullie zijn fantastisch en wij hopen dat jullie nog steeds ons blijven volgen maar dan via een van onze kanalen. Zonder jullie was JKR nooit zo groot geworden. Jullie zijn toppers!

Bedankt en hopelijk tot snel! 

 

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

3 Comments

 • Jacqueline

  1 oktober 2018 at 11:03

  Heel jammer dat jullie stoppen. Vond altijd dat jullie juist zo “gewoon” waren, niet zo overdreven “fitgirl achtig”. Veel meer zoals jullie lezers waarschijnlijk ook zijn.

  Groetjes van een mede hardloper

  Beantwoorden
 • Tania

  1 oktober 2018 at 13:32

  Oh wat erg…..maar ik begrijp het wel. JKR is inderdaad niet alleen een site, een team, maar voor velen (inclusief moi) ook een begrip geworden. Was mn allereerste blog die ik las sinds ik begon met hardlopen 4 jaar geleden 😉 Hartstikke bedankt vanuit de grond van m’n hart voor al jullie verhalen en tips en ik wens jullie het allerbeste toe. Dikke kus!!!

  Beantwoorden
 • John

  2 oktober 2018 at 21:16

  Ah jammer. ondanks dat ik een stille lezer was. Het was altijd wel een ander verhaal, met normale problemen/situaties die iedereen kan overkomen.
  Maar ik begrijp het ook wel. Iid erg bedankt dat voor de leuke verhalen.

  Beantwoorden

Geef een reactie