Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • De weg naar mijn derde halve marathon
Nieuwe hardloopschoenen

De weg naar mijn derde halve marathon

Zo, Helweek zit erop. Het ene project is nog niet afgesloten of we starten alweer met het volgende project: mijn weg naar mijn derde halve marathon! Deze week start mijn training daarvoor en ik heb er ontzettend veel zin in. Maar eerst nog even terugblikken op vorige week: Helweek.

Zoals jullie weten deed ik vorige week samen met Zélia mee aan Helweek en de eerste paar dagen beschreef ik al in dit verslag. Maar daarna heb ik ook zeker niet stilgezeten. Op donderdag stapte ik weer op de fiets; dit keer nam ik een iets veiligere route en kwam ik naast een flink aantal koeien en eenden geen onverharde paden en enge stukjes tegen.

Halve marathon.jpg

Vrijdag was een bijzondere dag. Ik had ’s nachts maar drie uur geslapen en daardoor was ik vrijdag niet heel fit. Tel daarbij op dat het ruim 30 graden was en ik was niet vooruit te branden. Leuk detail: ’s avonds deed ik mee aan de Beach Run! Daar heb je gisteren alles al over kunnen lezen; leuk was het zeker. ’s Avonds was ik wel ontzettend blij dat ik in m’n bed lag!

Zaterdag stond ik weer (een soort van) fris en fruitig naast m’n bed om te gaan wandelen, het was nog steeds ontzettend warm, maar er moest natuurlijk gewoon gesport worden.

Halve marathon.jpg

Zondag daarentegen ging ik weer hardlopen. Hoewel ik m’n kuiten toch nog flink voelde branden was het een fijne run. Ik stond om 05:45 buiten, maar zelfs op dat tijdstip was het al heel erg warm. Helaas ben ik de hele week qua kilometers rennen niet boven de 10 uitgekomen, maar een weekje wat rustiger aan doen is niet zo erg. Immers, vanaf deze week staat er een heel nieuw project op de planning!

Halve marathon.jpg

Zoals jullie misschien al (meerdere keren) hebben gelezen, doen we met bijna iedereen van Just Keep Running mee aan de halve marathon van Eindhoven! Ik heb hier zo ontzettend veel zin in. Dit keer sta ik er niet alleen voor, wat bij de eerste twee keer wel grotendeels het geval was. Ja, de steun was er wel, maar nu kunnen we tenminste met z’n allen tegen elkaar klagen als het weer 30 graden wordt en we willen onze duurloop niet doen. Of als de interval nu eindelijk een keer fantastisch was in plaats van dat we buiten adem waren.

De een loopt haar eerste halve marathon, de ander heeft al een hele marathon gelopen en weer een ander loopt voor de derde keer een halve marathon, de groep is heel gevarieerd en dat maakt het zo leuk. Je motiveert en inspireert elkaar en daar heb ik heel veel zin in.

Niet alleen de meiden van Just Keep Running doen mee met de halve marathon, ook mijn vriend en m’n stiefvader rennen voor het eerste een halve marathon. Ik heb heel veel zin om samen met hen te gaan trainen voor dit mooie doel en om in oktober met z’n allen keihard te gaan knallen op die 21,1 kilometer. Terwijl ik dit typ word ik al helemaal enthousiast haha!

Het schema is geprint en hangt groot in zicht, de eerste training zit er op, ik kan er tegenaan. Bring it on Eindhoven!

 

 

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

One Comment

 • Stephanie

  9 juli 2015 at 13:54

  Heey, super tof dat je er weer één gaat lopen, en in mijn home town nog wel! Ik ga jullie zeker aanmoedigen na mijn 10k run 🙂
  Vraagje: door wie hebben jullie de schema’s laten maken?

  Beantwoorden

Geef een reactie