Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Disneyland Paris Half Marathon 2016

WAIT, WHAT? It’s this for real? Ja, hardlopers die ook nog eens Disneyland Paris geweldig vinden. Het is zover, Disneyland Paris heeft aangekondigd dat er in 2016 een halve marathon georganiseerd wordt door dit fantatisch adembenemende pretpark! Het duurt nog wel even, maar dit wilden we jullie niet onthouden! 

In Amerika zijn ze al een tijdje bezig met wedstrijden houden in Disneyland en daar hebben ze niet alleen de halve marathon maar ook de 10 km, 5 km en de kids race. Dit jaar viert Disneyland Half Marathon haar 10de verjaardag maar gelukkig hoeven we voortaan niet meer te dromen om ooit de Disneyland Half marathon te lopen, nee, vanaf volgend jaar kan het gewoon.

Heel veel informatie is er nog niet maar via deze link kan je op de hoogte gehouden worden of volg onze site want hier gaan we zeker nog meer over vertellen!

Petra en Josianne zien het al in ieder geval wel zitten om daar 21,1 km lang te gaan hardlopen. Hoe gaaf is dit?

Het weekend waarin de halve marathon van Disney Paris wordt gehouden is: 23- 25 september 2016!

Inschrijvingen kunnen vanaf 12 januari (losse tickets)

Photo header via run Disneyland Paris

Disneyland Paris Half Marathon 2016

Photo: Alain

Zou jij mee willen doen met de Disneyland Paris Half Marathon in 2016?

P.s wij zijn NIET van de organisatie en je kan NIET via ons inschrijven. Mail ons NIET met vragen.

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

21 Comments

Geef een reactie