Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Dit gaat lekker!

Zo, we kunnen alweer een week hardlopen afstrepen. De tijd vliegt als je het mij vraagt en die halve marathon komt alsmaar dichter- en dichterbij. Afgelopen week heb ik weer keurig drie keer hardgelopen, al ging het met wat passen en meten in m’n agenda, haha.

 photo Dit gaat lekker 1_zpsnmj4byq0.jpg

Dinsdag stond er eindelijk weer een zweetdate met m’n beste vriendinnetje op de agenda. We hielden een heerlijk rustig tempo aan zodat we weer fijn konden bijkletsen. Het was behoorlijk benauwd buiten en daardoor konden we ook niet heel snel gaan. Dit was dus een perfecte combinatie. We renden een rondje door Utrecht (niet helemaal aan te raden in de spits) en daarna werd ik heerlijk getrakteerd op een etentje bij Samantha thuis.

 photo Dit gaat lekker 2_zpsz7qsk40y.jpg

Donderdag stond m’n rondje niet helemaal op de planning. Omdat ik het hele weekend heel druk zou zijn met het voorbereiden van een feest en een flinke ronde op de golfbaan, moest ik vrijdagavond m’n duurloop wel doen. Dat zou dus betekenen dat ik zondag na het golfen nog moest gaan hardlopen of op donderdagavond. Ik koos voor het eerste. Ik rende vier kilometer, net genoeg om m’n stappendoel te halen en precies genoeg zodat ik het de dag erna niet zou voelen in m’n benen. Het was een heerlijk rondje!

 photo Dit gaat lekker 3_zpsiteqeuze.jpgDe dag erna stond er dus een duurloop van 15 km op de planning. Op donderdag reden we met de auto richting Baarn en ik had besloten dat dat wel een hele mooie ronde was om ook een keer te lopen. And so we did. We renden ruim 7 km richting Baarn, gingen een stukje naar links, en vervolgens weer terug naar Hilversum. Dit was wel de zwaarste ronde van de hele week zeg. Het was bloedjeheet buiten en m’n broekje kroop constant omhoog waardoor m’n benen tegen elkaar schuurden. Na een tijdje kreeg ik zelfs bijna blaren. Mocht iemand een fantastische tip hebben: roept u maar! Vanaf 10 kilometer ging het ineens heel lekker. Er kwam een leuk liedje op m’n iPod, die zette ik voluit aan en ik bleef maar rennen. Voor zo’n 6 minuten voelde het alsof ik vloog, heerlijk! Daarna kreeg ik het toch weer erg zwaar en warm en uiteindelijk was ik heel blij dat ik thuis was, haha.

Zo, we hebben nu nog zeven weken te gaan tot de halve marathon. Hij komt steeds dichterbij en hoewel ik er heel veel zin in heb, vind ik het ook steeds spannender worden. Gaat het me wel lukken met m’n snelheid? Ga ik het wel volhouden? Het is m’n derde halve marathon, maar zoiets blijft toch echt heel spannend! Deze week staat er ook weer een hardloopwedstrijd op de planning: de ten miles van Veldhoven en daar heb ik wel echt veel zin in. En zaterdag natuurlijk ook de Just Keep Running run met een aantal dames; ik zal zelf niet meerennen (vanwege de wedstrijd) maar ik fiets gezellig mee.

Zie ik je zaterdag?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

3 Comments

Geef een reactie