Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit was het dan… Dank jullie wel!

Dit was het dan… Dank jullie wel!

 

Eén jaar geleden begon voor mij het mooie avontuur binnen het team van Just Keep Running. Al vele jaren volgde ik JKR, heb er mooie vriendschappen opgedaan en heb genoten van de uitdagingen, zoals bijvoorbeeld de #santastreak.
Nu mocht ik er dan zelf deel van uitmaken!  Dat ik direct met mijn neus in de boter viel, had ik vooraf niet kunnen bedenken. Samen cheeren bij de marathon in Eindhoven, met z’n allen de estafettemarathon lopen in St. Oedenrode… En dat was nog maar het begin!

Ik heb er van genoten om de #santastreak te organiseren, waar ook dit keer weer velen van jullie aan mee deden. Wat een feestje was dat weer, jullie waren enorm enthousiast ook al was er zelfs een keer code rood vanwege zeer zware sneeuwval!

Jullie konden mij volgen op mijn weg naar de marathon van Rotterdam, waar ik een PR wist te lopen. Ik deelde mijn ups en downs in aanloop naar Rotterdam, jullie reacties en steun waren een enorme opkikker voor mij.

In mei begon ik weer aan een running streak, die ik zelfs 143 dagen volhield. Sommigen verklaarden mij voor gek, anderen vonden het juist gaaf dat ik deze streak deed.

En altijd waren er weer jullie toffe reacties, aanmoedigingen en support. Het was een geweldige tijd om mijn ervaringen met jullie te delen. Ik wil jullie dan ook enorm bedanken voor alle steun, berichtjes, support en motivatie die ik van jullie heb gekregen. Ja, jullie hebben mij regelmatig gemotiveerd, en ik hoop dat ik ook jullie heb weten te motiveren.

Dit is dan weliswaar mijn allerlaatste blog hier op de website, maar ik zal zeker niet stoppen met hardlopen en dit blijven delen via onze instagram en Facebook accounts.

Je bent ook altijd welkom om mij te volgen op mijn eigen facebook en instagram. En op mijn blog www.vorderman.info zal ik behalve over allerlei andere dingen, ook over het hardlopen blijven schrijven.

Lieve lezers, dank jullie wel!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Geef een reactie