Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Doe mee met Run for Kika

Elke dag kunnen wij naar school, naar ons werk, naar vrienden. We kunnen hardlopen wanneer we willen. Zelfs als we niet willen zouden we kunnen gaan. Niet voor iedereen is dat zo vanzelfsprekend. Jaarlijks krijgen meer dan 500 kinderen in Nederland de diagnose kanker.

 

Voor al deze kinderen kunnen wij wat doen. Loop mee met Run for KiKa. Run for KiKa bestaat uit een reeks hardloopevenementen die allemaal één ding gemeen hebben: alle runners, vrijwilligers en sponsors zetten zich in voor KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij. Run for KiKa is een sponsorevenement: elke deelnemer probeert zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te brengen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker. Klik hier voor alle informatie over het doel van Run for KiKa.

Run for KiKa 2015 is op vijf locaties in Nederland

Run for KiKa vind plaats op vijf locaties in Nederland: AlmereSpaarnwoudeEindhovenUtrecht en Rotterdam. Je kan meedoen aan een 5 of 10 km. Voor de kleintjes is er een kidsrun van 1 km. Zodra je ingeschreven bent heb je een eigen runnerspagina. Op je eigen pagina kan je een foto plaatsen en de reden waarom jij loopt voor Kika. Via deze pagina kan je gesponsord worden.

Ik doe mee aan Run for KiKa in Rotterdam. Ik loop mee op 28 juni, op mijn verjaardag. Ik ga mijn verjaardag vieren terwijl ik 10 km loop en aangemoedigd word door mijn familie. Hardlopen voor KiKa, daar was geen twijfel over. Vorig jaar was ik te laat, dit jaar laat ik hem niet lopen. Mijn doel aan donaties heb ik op € 100.- gezet. Dit omdat ik een bedrag in wilde vullen, maar geen ophaler ben. De eerste donaties die maakten me zo blij. Onverwachts kwamen de donaties al binnen. Het mooie aan het donatiesysteem vind ik dat je naast de vaste bedragen ook zelf kan kiezen wat je doneert en het komt gelijk bij KiKa. Op deze manier komt al het geld op de goede plek.

Doe-mee-met-Run-for-Kika-1_zps41b8b75c

Kanker. Helaas hebben Joric, Tessa, Nigel, Sam en Joost deze diagnose gekregen. Zij zijn dit jaar het gezicht van Run for KiKa. Wij moeten er samen voor zorgen dat op een dag alle kinderen met kanker genezen.

Ren jij ook mee voor deze Kanjers? IK WEL!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Patricia is Grafisch Vormgever, blogt op www.blog.donderdesign.nl, leest, fotografeert en sinds 2012 niet meer te stoppen met hardlopen. Het meer bewegen werd een passie, een moment voor haar zelf, om na te denken en te genieten. Ze begon met een 6.8 km wedstrijd gevolgd door een 10 & 15 km en in oktober 2015 liep ze haar eerste halve marathon. Haar focus is nu sterk genoeg worden om een marathon te lopen en wel die van Rotterdam

2 Comments

Geef een reactie