Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dominer Les 42 km: Hardloopdip is gone en tot volgend jaar!

Dominer Les 42 km: Hardloopdip is gone en tot volgend jaar!

Dit het laatste persoonlijk blogje dat in 2015 op de site verschijnt en die sluit ik af met goed nieuws. Mijn zin in hardlopen is weer helemaal terug! Misschien komt dit ook wel doordat ik nu vakantie heb, maar ik heb er weer zin in! Ik heb deze week 2 keer gelopen, waarvan 1 testloop en vandaag ga ik ook weer op pad. Zin in! 

Het begon dinsdagochtend toen ik een bericht kreeg dat het nog 109 dagen was tot de marathon van Parijs. Ik kreeg het Spaans benauwd. Hoe… HOE MOET IK DIT GAAN HALEN? Zit ik daar een beetje te mokken dat ik een hardloopdip heb terwijl ik verdomme een doel voor ogen heb. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het op dat moment even niet meer zag zitten. Misschien niet letterlijk in een hoekje gehuild, maar ik heb wel een traan of 10 gelaten. En toen besefte ik: niet mokken, niet janken, maar lopen. Ik moest en zou gaan lopen. Omdat ik het vertrouwen een beetje kwijt was zette ik het op het rennen. En ik rende en rende…

Ik rende een rondje waarvan ik weet dat het 3,5 km is maar als ik meer kan, dan kon ik verder lopen, maar het rondje als graadmeter vond ik prima. Ik bleef maar rennen, want ik wilde mezelf testen. Hoe ver en hoe snel hou ik het vol? Ik ging kapot, maar het voelde zo goed! Ik bleef rennen en toen mijn rondje klaar was kon ik ook echt niet meer. Ik zette mijn horloge op stil en zag staan: 3,50 km met een gemiddelde snelheid van 6’08” min/km. OMG.. OMG OMG! Goed, even voor de duidelijkheid, dit hou ik never nooit een halve marathon vol of laat staan 42 km, maar dit gaf wel een kick zeg! Ik heb nog een lange weg te gaan (precies 104 dagen nog), maar dit gaf me wel vertrouwen!

0004

Vanaf volgend jaar 10 januari kan je weer mijn belevingen lezen!

Het einde van 2015…

maar zeker geen einde van Just Keep Running hoor! Alleen even geen blogjes tot 2016…. Wat? Geen persoonlijke blogjes? Vanaf morgen lees je 8 dagen lang van iedereen wat 2015 voor hun betekende en heeft gedaan op hardloopgebied. Elke dag komt er dus een jaaroverzicht van 1 van ons! Vanaf 2 januari lees je tot 6 januari wat onze hardloopdoelen zijn voor 2016 en vanaf 7 januari schrijven wij weer onze hardloopverhalen.

Het is wel even gek om even niet te schrijven voor Just Keep Running, maar volgend jaar zijn wij er weer. Natuurlijk blijven wij lopen, je kan ons volgen via Instagram, Facebook of Twitter. Daar plaatst altijd sowieso 1 peroon iets! Want we stoppen even 2 weken met het schrijven van onze persoonlijke verslagen, maar stoppen met hardlopen doen we natuurlijk niet.

Zien we jullie volgend jaar weer terug?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

One Comment

Geef een reactie