Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dominer Les 42 km: Hardlopen in Groningen, #santastreak en nog 17 weken

Dominer Les 42 km: Hardlopen in Groningen, #santastreak en nog 17 weken

Allereerst… HAPPY 3RD ANNIVERSARY JUST KEEP RUNNING! Vandaag bestaat Just Keep Running 3 jaar! Maar hierover vanmiddag meer. Goed, het was een drukke, drukke, hele drukke week. Ik was voor mijn werk in Groningen en natuurijk is #santastreak begonnen op 1 dec. Ik moet toegeven, dat #santastreak is wel echt een uitdaging. Lees verder hoe mijn week eruit zag. Ik kan je nu al vertellen dat mijn marathontraining, helaas, even op een wat lager pitje staat. 

Dinsdag

Ik vertrok richting Groningen,  wat voor mij meer dan 2,5 uur rijden is. Helaas bleek nog steeds dat onze site niet echt goed werkte en dat zorgde voor een wat hoger stresslevel. Ik kwam rond 18 uur aan bij het hotel. Na te hebben gegeten met het team had ik nog snel mijn hardloopschoenen aangetrokken. Aangezien ik in het donker aan was gekomen en de buurt niet kende, was ik meer achterom aan het kijken en alles goed proberen te onthouden dan dat ik heb genoten. Dag 1 was wel een feit!

Dominer Les 42 KM: Hardlopen in Gronigen, #santastreak en nog 17 weken

Woensdag

De hele dag was ik bezig met opdrachten, waardoor ik laat pas terug was in het hotel. Ik besloot om zelf iets te halen om in het hotel te eten, want ik moest de foto’s direct bewerken. Ik dutte wat in dus hop, tijd voor een run! Ook weer een korte run, maar dag 2 was ook een feit!

Dominer Les 42 KM: Hardlopen in Gronigen, #santastreak en nog 17 weken

Donderdag

Ik val een beetje in herhaling, maar eigenlijk was het precies hetzelfde als woensdag. Ik rende in totaal 2,90 km, maar of ik het echt heel leuk vond? Ik stond een beetje op automatische piloot door vermoeidheid.

Vrijdag

Vrijdag, oh vrijdag. Ik had al heel vroeg een opdracht en de laatste was om 16 uur ergens in Friesland. Ik heb de hele dag van hot naar her gereden. Uiteindelijk ging mijn opdracht in Friesland niet door, dus kon ik weer terugrijden naar Eindhoven. Na een lange vermoeiende dag en lange rit, deed ik wat Wendy tegen me zei: “Meteen bij thuiskomst je schoenen en hardloopkleding aantrekken en gaan.” Dat deed ik! Ik nam Noa mee en samen renden we 3 km. Wat is het fijn om te thuis zijn EN… de site werkte weer!

Dominer Les 42 KM: Hardlopen in Gronigen, #santastreak en nog 17 weken

Zaterdag

Nu ik dit typ is het zaterdag. Een dag waarop we zojuist onze kerstboom hebben gehaald, cadeaus hebben gekocht en zometeen uit eten gaan. Ik heb precies nog 3 uur voordat mijn moeder komt… Ik ga maar eens mijn hardloopschoenen aantrekken.

Nu #santastreak volop bezig is merk ik wel dat ik mijn hardloopschema niet echt bij hou. Dit komt ook omdat ik voor mijn werk veel reis, maar dat is geen excuus. Eerlijk gezegd weet ik ook niet hoe ik dit ga combineren. Ik moet nog 2 weken hebben en dan heb ik eindelijk vakantie. Wellicht dat het dan beter gaat en dat ik dan meer rust aan mijn hoofd krijg en een betere planning kan maken. Ik ga door met #santastreak en ik hoop oprecht dat ik die 31 dagen volhou!

Hoe staat het er bij jullie voor?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

One Comment

Geef een reactie