Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Dominer Les 42 km: IT’S RACE DAY!

Dominer Les 42 km: IT’S RACE DAY!

Goedemorgen! Waaah! Wanneer jullie dit lezen is de kans heel groot dat ik al aan het lopen ben. Vandaag om 9 uur start ik en loop ik mijn tweede marathon. Dit keer met mijn vriend. Mijn vriend wilde het graag meemaken maar hij wil niet alleen lopen (hij gaat zich dan vervelen haha). Dus nu lopen we samen en ik ga keihard genieten. Een eindtijd hebben we wel in ons hoofd maar dat kan alleen als alles mee zit qua voeten en kuiten. We gaan het zien. Mocht je me willen volgen dat kan via de marathon app van Paris op nummer 23408! 

Goed ik heb gisteren bijgehouden wat ik gedaan heb. Lees/kijk mee! Ik ben “effe” een stukje rennen ;).

Marathon Paris 2016

Goedemorgen! Wij staan om 08.00 uur op. We hebben om 09.00 uur afgesproken met mijn schoonouders om te ontbijten. Wij hebben onze eigen kussens mee en gelukkig maar wat de kussen van het hotel waren 10x niks.

Marathon Paris 2016

Ontbijten mmm….

Allemaal lekkere en gezonde dingen. Ook croissant maar daar blijf ik van af haha.

Pancake met nutella kon ik niet laten staan haha!

Ik ben echt zo hyper als een klein kind. Op naar de EXPO voor onze startbewijzen!

Na een korte rit met de metra waren we er. Kriebels!

Altijd spannend of het wel goedgekeurd wordt maar ik mag door. YEAH!

IK WIL MIJN STARTNUMMER.. Het duurde even..

Maaaar daar zijn ze! Beide met onze startnummers!

Zonne grote! Hij is mega!

Finisher t-shirt!

Zoals iedereen even doen..

57.000 hardlopers.. OMG.. Maar er zal toch denk ik wel dik 10.000 niet mee lopen. Vorig jaar waren er ook van de 56.000 ‘maar’ 45.000 gestart.

Het is officieel haha!

Weer even poseren..

Mijn raceband halen. Ik heb dus een eindtijd maar dat zie ik wel gedurende race hoe het verloopt. Relax en genieten is de key!

Ik kocht een marathon t-shirt.. Welke zou het zijn geworden?

Rondje expo doen.

Kregen dit in onze handen gedrukt. Best wel erg lekker en goed voor me want: magnesium!

Mijn vriend durft niet meer 😉

Hier hoeven we niet eens te spellen!

Daarna zijn we een beetje door Parijs gaan lopen. Overal al spandoeken.

Hier ga ik lopen..

Selfie tim!

Zenuwen, ik? Neeh joh hahaha! We wachten op zijn ouders om te eten.

Pasta time!!!

Fuxia, heerlijk tentje waar je heerlijk pasta kan eten. Vorig jaar aten we daar ook.

Terug naar het hotel met de metro.

Het is 22 uur als ik dit schrijf. Nou ja.. nee. Het is 05.15 uur als ik dit schrijf want gisteren werkte internet het niet maar ik lag om 22.30 uur in mijn bed na wat geklooi met internet. Vandaag is de dag! Zo zo spannend!!

Iedereen heel erg bedankt voor de comments met succes wensen. Ik wil ze allemaal één voor één beantwoorden maar mijn internet zuigt een beetje. Ik heb ze allemaal gelezen en ze raken me allemaal. Zo tof om te zien dat er zoveel mensen het net zo spannend vinden als ik haha en me willen volgen en hebben gevolgd. Ik hoop dat ik net zo hard kan genieten als vorig jaar met een beetje iets van mijn PR af haha!

Bedankt voor jullie steun! 

p.s die 3.30 uur op mijn startbewijs was om eerder te starten ;).

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

2 Comments

 • Denise

  3 april 2016 at 08:24

  Zo stoer dat je dit doet. Nee als je dit leest heb je al gelopen! Wat gaaf! Je hebt gelopen, door fokking Paris! Toppie! Ik hoop ooit ook de marathon te lopen. Maar eerst as zaterdag de mini marathon lopen 😉 mijn eerste wedstrijd 😉
  Nu voor jou, relax, geniet!

  Beantwoorden

Geef een reactie