Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dominer les 42 km: Runner’s World shoot en nog 16 weken

Dominer les 42 km: Runner’s World shoot en nog 16 weken

Door een volger werden we vorige week geattendeerd dat we te veel praten over dat we het druk hebben met ons werk. Ik geef haar daarin deels gelijk. Het lijkt me ook niet echt motiverend om continu te lezen dat iemand het druk heeft. Aan de andere kant… wij blijven nog wel hardlopen ondanks dat we het druk hebben. Sowieso met #santastreak moet je bijna wel! Wij zijn geen robots, wij verdienen 0,0 aan hardlopen maar we lopen wel, ook als we het druk hebben. Net als iedereen die een baan heeft en het hardlopen leuk vindt. Soms moet je toch laten zien dat je niet alleen maar aan het hardlopen bent, want dat is niet realistisch, tenzij je een atleet bent. Maar wij luisteren graag naar onze lezers en wij gaan ervoor zorgen dat je nog steeds gemotiveerd blijft, we zorgen voor een betere balans. Goed, over deze week: ik had een drukke (haha) maar ook leuke week. Ik werd samen met 14 andere hardlopers/sporters/bloggers op de foto gezet door Runner’s World Nederland en stopte ook met #santastreak. Lees meer hieronder!

Maandag

Maandag is mijn dag iets anders gelopen dan gepland. Ik was voor mijn werk vroeg in Roosendaal en Goes en ’s middags had ik nog 1 opdracht in Den Bosch. Ik had niet zo de behoefte om te gaan hardlopen. Net voor Den Bosch kreeg ik een klapband op de snelweg. Ik heb toen mijn auto heel rustig aan de kant zet en was daarna het huilen van de spanning. Mijn schoonvader kwam me helpen om mijn band te verwisselen. Ik wist nog niet hoe dat moest, maar nu wel. Eenmaal thuis trok ik direct mijn hardloopkleding aan. Ik moest gaan, even de spanning eruit! Het werd een kort rondje van 3,75 km!

Dominer les 42 km: Runner's World shoot en nog 16 weken

Dinsdag

Op naar Groningen voor mijn werk. Ik wist dat ik rond een uur of half 4 klaar zou zijn en tegen over mijn hotel ligt een park. Mooie gelegenheid om daar te hardlopen. Ik had ’s ochtends al mijn sportbh aangetrokken, niks kon mis gaan. Of toch wel? Eenmaal in het hotel zocht ik mijn hardloopspullen in mijn tas. Shit! Vergeten! Noooooo…. Oké, maar ik wil. Ik moet van mezelf. Ik heb toen iets gedaan dat ik NIEMAND aanraad om te doen. Ik heb namelijk 3 km in mijn normale topje, rokje, lage laarsjes en panty (auw)  gelopen. Ik wilde perse gaan haha! Ik denk dat het best wel grappig eruit zag. Hier kan je het filmpje zien.

Dominer les 42 km: Runner's World shoot en nog 16 weken

Donderdag

Ik werkte donderdag thuis omdat ik eind van de middag in Amsterdam moest zijn. Daar werd ik samen met 14 andere bloggers direct in de visagie gezet. We wisten nog niet wat er ging gebeuren! Ik zag er een beetje à la Adèle uit volgens sommigen, heel anders dan ik gewend ben haha! We kregen een welkomstdrankje en uiteraard werd er geapplaudisseerd, want Runner’s World is tijdschrift van het jaar!! Dik verdiend naar mijn mening! En daarna werd er bekendgemaakt waarom zo opgemaakt waren. Samen met de andere 14 hardlopers/sporters/bloggers kom ik namelijk op de cover van Runner’s World! WHAT! We kregen de nieuwste Nike spring collectie aan, helaas mochten we dat niet fotograferen omdat het nog niet uit mag. Ik ben heel benieuwd hoe het eruit komt te zien. Ik geloof dat het de maarteditie is, maar dat weet ik niet zeker.

Wij kregen ook de nieuwe TomTom Spark mee om te testen. Dit is een sporthorloge met geïntegreerde muziek speellijst (die je zelf ook kan maken) dat gekoppeld is aan een bluetooth headset. Hij is veel minder massief dan zijn voorganger. Ik ga hem uitgebreid testen, review komt begin volgend jaar!

Daarna kregen we ook nog dj-les. Ik denk dat het voor iedereen beter is dat ik geen dj word haha!

Dominer les 42 km: Runner's World shoot en nog 16 weken

Ondanks dat ik mijn hardloopspullen bij me had, zijn we niet gaan lopen en ik kwam zo laat thuis dat ik daarna ook niet meer ben geweest.

Zaterdag

Dat was de dag dat ik pas weer ben gaan hardlopen. Geen #santastreak meer voor mij. Ik vind het een onwijs tof idee, maar ik kan het gewoon niet. Ik heb nog 1 werkweek waarin ik heel hard moet gaan knallen en die moet ik zo goed benutten. Ik wil (en moet voor mijn opdrachtgever) alles af hebben zodat ik echt 2 weken vakantie kan hebben. Ik heb al heel lang geen vakantie gehad zonder ook echt niks te doen voor mijn werk. Zoals jullie ook wel lezen, ik hou me niet aan mijn marathonschema. Deze heb ik ook een beetje aangepast. Ik hoop dat ik volgende week zondag kan zeggen: VAKANTIE!

Ik liep zaterdag, zonder druk of iets 4,5 km. Het was een fijne run. Meer niet.

Dominer les 42 km: Runner's World shoot en nog 16 weken

Fijne week iedereen!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

Geef een reactie