Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Een enorm dankjewel voor zes mooie jaren
afscheid just keep running

Een enorm dankjewel voor zes mooie jaren

Zes jaar lang is Just Keep Running onderdeel geweest van mijn leven. In die zes jaar begon ik mijn hardloopcarriere (slechts een maand voordat JKR onstond ging ik voor het eerst hardlopen) en moest ik vanwege blessures meerdere keren opnieuw beginnen. Ik studeerde af. Reisde veel. Viel 15 kilo af. Liep twee (en-een-halve) halve marathons. Woonde 1,5 jaar in Boedapest. Begon mijn eigen bedrijfje. Maakte nieuwe (hardloop)vrienden en kreeg ontelbaar veel lieve en motiverende reacties van jullie. 

Just Keep Running heeft me een hoop gebracht. Ik ging samen met Tineke in Leeuwarden het hardlopen opbouwen. Leerde Niki kennen, die nu één van mijn beste vriendinnen is. Ik heb Evy ontmoet, met wiens podcast ik drie of vier keer ben begonnen met hardlopen. Het maakte me sterker, zowel fysiek als mentaal. En natuurlijk heb ik er een geweldig team voor gekregen, met één en dezelfde passie.

afscheid just keep running

Al sinds februari schrijf ik niet meer over hardlopen omdat ik Pfeiffer kreeg. Daar ben ik nog steeds niet van opgekrabbeld. Ik begon vorige week wel met (onder andere) fysiotherapie om er weer bovenop te komen. Want hardlopen komt niet zo makkelijk van mij af.

Er is nog een lange weg te gaan. Op het moment kan ik nog steeds niet dagelijks een rondje wandelen, dus met ondersteuning van de fysiotherapeut ga ik dat de komende tijd opbouwen. Mijn doel? Ooit weer halve marathons lopen.

Sowieso de CPC nog, misschien Eindhoven nog een keertje, nog een poging doen in Boedapest, en natuurlijk veel meer halve marathons in het buitenland. Mijn missie om de halve marathon binnen 2,5 uur te lopen staat nog steeds, al heeft die flink wat vertraging opgelopen. En een marathon? Ik zie het nog niet gebeuren, maar misschien—ooit.

Met support van ons mooie team.

(Voor nu is het voornaamste doel trouwens om een normaal dagelijks leven op te kunnen pakken, inclusief gewoon de bus kunnen pakken, een rondje kunnen wandelen, vrienden te zien, of schoon te maken. Hardlopen komt daarna wel.)

afscheid just keep running

Het bloggen op Just Keep Running houdt nu in ieder geval op. Gelukkig zijn we nog wel aanwezig op Instagram en Facebook, waar ik ook mijn vooruitgang/proces met mijn fysiotherapeut zal delen.

Ik ben persoonlijk te volgen op Instagram via @petra267. Bloggen doe ik op mijn boekenblog theveryhungrybookworm.com en ik doe een poging om persoonlijk bloggen weer op te pakken op next-chapter.nl.

Wat mij nog rest te zeggen? Een enorme

DANKJEWEL

voor alle JKR leden van de afgelopen jaren voor de inspiratie, steun, en gezelligheid. Voor ons huidige JKR team: jullie zijn geweldig 💕. En voor al jullie reacties, support, en motivatie door de jaren heen.

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Petra begon in 2012 met hardlopen, liep na enkele blessures in oktober 2016 ein-de-lijk haar eerste halve marathon en traint nu voor de derde (en vierde, en vijfde...). Buiten hardlopen om werkt ze als freelance copywriter en communitymanager, blogt ze op JKR en Doen in Boedapest.nl/To Do in Budapest.com, en probeert ze zoveel mogelijk te reizen.

Geef een reactie