Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Informatie
  • /
  • Fashion: 5x nieuwe hardloopkleding voor in de zomer

Fashion: 5x nieuwe hardloopkleding voor in de zomer

Zoals je misschien op onze Instagram of Facebook heb kunnen lezen. Ik ben druk bezig geweest met het uitzoeken van mijn hardloopkleding. Ik heb er veel. Heel veel. Misschien wel te veel. Mijn stapel veranderde gauw in twee stapels en voor ik het wist was een hele plank alleen maar hardloopkleding. Ik moet er wel bij zeggen dat het ook van alles was. Dus zowel zomer hardloopkleding als winterkleding. Omdat ik ook nog eens ben afgevallen zakken veel hardloopleggings af en t-shirt zitten nu ook ruim. Tijd om dus even heel goed uit te zoeken en te kijken wat ik nog wil bewaren of niet. 

Ik heb best wel wat t-shirts maar dat vind ik fijn want ik wil niet wachten op de wasmachine zodat ik weer kan lopen. Ook draag ik een t-shirt niet nog een keer als ie niet gewassen is. Ik vind dat niet fijn want tijdens het hardlopen zweet je en kan je gaan stinken en ik wil gewoon in een schoon t-shirt hardlopen. Daarom heb ik er dus ook wel een paar. In de winter had ik voornamelijk donkere kleuren maar ik wil voor in de zomer wat frisse kleuren. De t-shirts die te groot zijn doe ik weg (ik doe ze in een zak voor een stichting) en zo doe ik dat ook met mijn hardloopleggings. Ik heb heel veel winterleggings die ik deze winter bijna kapot heb gedragen, tja dat krijg je met een marathontraining. Ik schuur veel bij mijn bovenbenen aan de binnenkant en ik merk dat daar vaak het stof wat dunner wordt en voor je het weet loop je in je blote kont omdat er een gat in zit. Ik heb al mijn korte hardloopbroeken weer aangepast en ook daar merkte ik weer dat er een paar niet meer lekker zitten. Ik heb dus behoorlijk wel wat weggedaan. Mag ik nu nieuwe kopen? 😉

Nee, nu ga ik niet meteen nieuwe kopen want ik heb genoeg t-shirts, tanktops en korte hardloopbroeken maar kijken kan toch geen kwaad? Ik heb echt onwijs veel leuke kledingstukken gezien.. nu nog goed bedenken of ik het echt echt echt nodig heb…..

Fashion: 5x nieuwe hardloopkleding voor in de zomer

Deze is van de H&M en ik vind hem echt heel gaaf! Keep Running! Ze zijn alleen de ‘Just’ vergeten haha! Deze top kwam ik online tegen en is 14,95 euro

Fashion: 5x nieuwe hardloopkleding voor in de zomer

Deze hardlooplegging is van Nike en is nu momenteel in de sale voor 55,99 euro ipv 70 euro. Ik vind hem geweldig! Het is dat bolletjes en brede bovenbenen niet goed met elkaar te combineren valt anders was deze heel snel mijn kant op gegaan! (P.s er zit een trekkoord in, winning!)

Fashion: 5x nieuwe hardloopkleding voor in de zomer

Dit is voor mij persoonlijk net iets te kort maar ik kan me heel goed voorstellen dat je hierin echt vliegt tijdens het hardlopen. Ik heb zelf wel eentje van Nike die iets langer is. Hij komt net boven mijn knie, deze van Adidas zit halverwege je bovenbenen. De prijs vind ik nog mee vallen 38 euro, bij H&M kan je er al een kopen voor 14,95 euro maar deze is wel een stuk hoger aan de bovenkant dan die van H&M

Fashion: 5x nieuwe hardloopkleding voor in de zomer

Oke, iets wat ik wel heb. Zelfs twee heb ik er. Ik heb deze sport tanktop bij de Hema gekocht voor 9,50 euro per stuk. Deze mint kleur en de koraalblauw. Wat zitten ze fijn! Ze zijn heel lichtjes en ideaal voor in de zomer. Ik ga ze heel veel aandoen! 

Fashion: 5x nieuwe hardloopkleding voor in de zomer

En dan de laatste. Deze Reebok t-shirt wil ik niet.. DEZE MOET IK HEBBEN! Ik vind ze zo ontzettend gaaf. Ik vind de blauwe en gele echt mega cool maar die roze heeft ook wel wat! Ze kosten per stuk 38 euro.

Goed, ik kan wel door blijven gaan want ik zie te veel leuke dingen maar laat ik gewoon verstandig zijn en doen met wat ik heb.

Hebben jullie al je hardloopkleding uitgesorteerd?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

5 Comments

Geef een reactie