Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Fashion: NikeLab x JFS Spring 2015

Nike, oh Nike. Wat doe je ons aan en vooral ook onze portemonnees! Ik ben zelf iemand die vaak voor het safe kiest, zwarte broek en het liefst ook nog een zwarte top voor tijdens het hardlopen. Mijn schoenen zijn al meer roze dat ik ooit bij elkaar heb gedragen. Toch maakt mijn hartje elke keer een sprongetje als ik de kleding zie van Nike. Nike kennen we allemaal wel met hun gave hardloopleggings met diverse printen en kleuren.

Nu presenteert Nikelab de Johana Schneider womens training collectie en oh wat is ie gaaf! Ik zie me nog niet zo snel in de zo’n short lopen maar die legging en de longsleeve! De kleuren zijn voor een keer niet fel maar mooi blauw/groen met grijze details.

Wat Johana Schneider belangrijk vond is dat zowel de pasvorm als de comfort niet je workout moet belemmeren. Het is belangrijk om goed in je kleding te passen en dat je je daar ook fijn in voelt. Daarbij is een fashionable outfit vaak ook niet onbelangrijk. Wat nieuw is aan deze collectie is het laag op laag systeem. De outfits zijn namelijk laag voor laag opgebouwd en daardoor kan je het gebruiken tijdens verschillende fases van een workout. De kledingstukken passen zich namelijk aan door te veranderen wanneer je positie van je lichaam veranderd en zo ook de volume. Klinkt misschien een beetje bizar maar Johana Schneider heeft de kleding zo ontworpen dat er genoeg beweging en expressie is gecreëerd. Je kan het voor zowel hardlopen als yoga gebruiken maar ook voor tijdens een trainingsessie in de sportschool.

“All garments of the collection are built to move and interact with the female body in motion,” Schneider says. “My idea of feminine silhouettes is a balance of hiding and revealing parts of the body. I don’t want the athlete to be distracted by the garment while she is working out.For me, clothing is like entering a room. I’m creating environments. And the ideal environment has to be modular,” Schneider says. “On some occasions, I want to be more covered up or I need more support. On other occasions, I want my clothing to breathe; I want it to open up.”

Ik zou zeggen, kijk naar de afbeeldingen. Het is misschien iets heel anders dan je gewend bent van Nike maar een ding is zeker, die NikeLab x JFS Crop Long Sleeve Top, die moet ik hebben!

De collectie is vanaf 26 februari verkrijgbaar op Nike.com

Fashion: NikeLab x JFS Spring 2015

Fashion: NikeLab x JFS Spring 2015

Johanna_Schneider_36922

JFS_EMMA_PROFILE_GRAPHIC_MID_RES_36898

SP15_JFS_Cape_Detail_CropTop_Detail_36900

SP15_JFS_Cape_Detail_Landscape_36902

SP15_JFS_Cape_Detail_36903

SP15_JFS_Coulettes_36904

SS_Look_01_B-024_F2D_36907

Wat vind jij van deze collectie?

 

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

One Comment

  • Wendy

    20 januari 2015 at 16:15

    Ohhh, die longsleeve, tight en sportbeha! En zie ik daar een soort bolero/croptop? Dat lijkt me heel handig voor die dagen dat het net niet lekker warm genoeg is voor alleen een tshirtje. Mijn vingers jeuken haha.

    De andere kledingstukken met die draperieen vind ik persoonlijk niet zo – gaat dat niet heel erg in de weg zitten allemaal? Het is wel bijzonder.

    Beantwoorden

Geef een reactie