Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Foto's plaatsen op social media via Nike+

Het is nogal een dingetje; je run delen op social media. Even laten zien hoe ver je hebt gerend, hoe hard en waar precies. We zijn er zelf ook schuldig aan en we zorgen altijd dat we onze telefoon bij ons hebben om een mooi plaatje te kunnen maken. Je ziet bij onze foto’s ook vaak een Nike logo voorbij komen en vandaag leggen we uit hoe jíj dit ook doet: foto’s plaatsen op social media via Nike+.

Stap 1: Zorg dat je een iPhone ter beschikking hebt. Sorry Android gebruikers, dit kan alleen met een iPhone.

Stap 2: iPhone geregeld? Start dan de Nike+ app op.

 photo Nike plus_zpsggjgv5bw.jpg

Stap 3. Ga naar ‘Activity’. Dit vind je links in het menu.

Stap 4: Zorg dat al je runs gesynchroniseerd zijn met Nike en klik vervolgens op de run die je wil delen.

 photo Nike Plus 2_zpsbwz4osuu.jpg

Stap 5: Onderin kun je op ‘share’ klikken. Doe dat.

Stap 6: Nu kun je aan de slag! Klik op het vierkantje om een foto te kiezen. Dit kunnen ook meerdere foto’s zijn zodat je een collage krijgt.

 photo Nike Plus 3_zpsouaffvnf.jpg

Stap 7: Vervolgens kun je een layout kiezen. Wil je alleen de afstand laten zien? Misschien wel de vorm van je route, of ook je snelheid erbij. Dit is allemaal mogelijk. Klik eenmaal op het knopje om de tekst in het wit te krijgen, klik nóg een keer op het knopje om de tekst in het zwart te krijgen.

Stap 8: Daarna sla je de foto op, kies je het kanaal waarop je de foto wil plaatsen, klik op ‘share’, zet er een leuke tekst en 30 hashtags #fitgirl 😉 bij, en klaar ben je!

Het is echt niet zo moeilijk; je moet alleen even weten hoe het werkt!

Oh, en soms zie je aan de linkerkant een getal van vier cijfers; dit zijn Fuelpoints van Nike. Heb je een Nike Fuelband, dan kun je een x aantal fuelpoints instellen wat je per dag wil halen. Maar verder kun je er niks mee; helaas.

Heb je nog vragen? Let us know!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

One Comment

Geef een reactie