Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Genieten van koude wangen

Van de afgelopen week kan ik me vrij weinig herinneren. Voor mijn gevoel bestond de week uit werken, werken, in slaap vallen na het eten en verjaardagen van mama en schoonmama. Het was een vrij intensive week op mijn werk en dat gaf klachten aan mijn rug, terwijl het nu juist zo goed ging. Heb ik dan nog wel wat gedaan de afgelopen week als ik zoveel gewerkt en geslapen heb? Ja zeker wel, want ik wilde heel graag hardlopen en dat heb ik gedaan ook.

Genieten van koude wangen

Maandag en vrijdag was ik samen met mijn zus in de sportschool. Standaard onze dagen en onze tijden. Op maandag is het altijd wat druk aan het begin van de week, maar op een vrijdag dan zijn we vaak de enige dames en er waren afgelopen vrijdag in totaal maar zes mensen in de sportschool bezig. Heerlijk, want zo kunnen we alles doen wat we willen en ondertussen lekker druk kletsen. Onze bovenbenen zijn we flink aan het trainen. We doen dit met apparaten en ons eigen gewicht. Naast kracht trainen we ook onze stabiliteit. De onderstaande foto laat goed zien waar we op staan. We gaan op één been staan en gooien met een bal in een andere trampoline. We doen dit voor elk been 3x en bij de laatste set wordt het echt zwaar, maar elke week merk ik dat het al beter gaat. We hebben deze week goed kunnen trainen en dat mocht ook wel.

Ik was blij dat we zo lekker konden trainen in de sportschool, want mijn oefeningen thuis waren er een beetje bij ingeschoten. Niet vreemd, want om acht uur lag ik elke avond al te slapen op de stoel. Dan werd ik rond elf uur wakker en liep ik zo mijn bed in om verder te slapen tot de wekker weer ging. Gelukkig was ik in de ochtend wel vol discipline, want daar lukte het mij wel om mijn oefeningen te doen.

Genieten van koude wangen

Zaterdagochtend ben ik opgestaan en wilde ik maar één ding en dat was hardlopen. Hardlopen voor ik de boodschappen moet doen, het huishouden op orde ga proberen te krijgen en naar de derde verjaardag op een rij kan gaan. Mijn tijd om te doen wat ik wil. Genieten van de wind, genieten van koude wangen en van het hardlopen. Lange broek aan, fijn shirt, een jasje erover, matchende handschoentjes, schoenen aan en gaan met die banaan. De foto hierboven en helemaal bovenaan zeggen denk ik wel genoeg over hoe het was, maar laat ik het ook nog maar even zeggen. Ik heb genoten en koude wangen gehad. Na de drukke week ging ik lekker rustig hardlopen, minuutjes hardlopen met minuutjes wandelen ertussen en dat was goed. Dit gevoel is precies waarom ik hardlopen zo lekker vind. De wereld voor jezelf hebben, nergens aan denken en doen wat ik wil.

Genieten van koude wangen

Het was de laatste run van de maand en de teller is op 19,4 km gekomen. Het is een begin en ik ga ervoor om in de maand december minimaal 30 km te halen. Een kleine uitdagining voor mezelf. Jullie uitdaging is groter, elke dag hardlopen. De #santastreak is gisteren begonnen! Helaas kan ik zelf niet mee doen, maar dat weerhoudt me er niet van om jullie santastreak te volgen. Terwijl jullie hardlopend de maand doorgaan wil ik wel proberen meer in beweging te zijn buiten de muren van mijn werk. Eens kijken hoe ik dat kan gaan aanpakken.

Geniet van een mooie week en als je deze eerste dagen volhoudt van de #santastreak wordt het alleen maar gemakkelijker vol te houden.

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Patricia is Grafisch Vormgever, blogt op www.blog.donderdesign.nl, leest, fotografeert en sinds 2012 niet meer te stoppen met hardlopen. Het meer bewegen werd een passie, een moment voor haar zelf, om na te denken en te genieten. Ze begon met een 6.8 km wedstrijd gevolgd door een 10 & 15 km en in oktober 2015 liep ze haar eerste halve marathon. Haar focus is nu sterk genoeg worden om een marathon te lopen en wel die van Rotterdam

Geef een reactie