Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Gifts voor een hardloper

Gifts voor een hardloper

Het is zover: een vriend(in) is bijna jarig, of loopt zijn of haar grote wedstrijd en je wilt een cadeau kopen. Niet zomaar een douchegel of parfum, nee die persoon weet al lang dat hij of zij stinkt na het behalen van de grote prestatie. Je wilt met iets leuks aankomen. Daarom hebben wij een paar tips op een rijtje gezet.

Het eerste cadeau is grappig en leuk. Voor elke dag van de week een onderbroek met de training van de dag erop. Rundies van Oiselle zijn onderbroeken voor elke dag van de week en je weet wat je die dag moet doen. Geen inspiratie? Gewoon naar je billen kijken en je weet wat je te doen staat.

Gifts voor een hardloper

Een leuk kussen om je interieur mee aan te kleden en gelijk een herinnering dat jij liever gaat hardlopen dan op die bank hangen. Het volgende cadeau is een superleuk kussen om je huis een hardloopstyle te geven. Ik denk dat menig dame dit exemplaar best wel op de bank wil hebben liggen.

Gifts voor een hardloper

Elk soort cadeau komt voorbij, want onze hardlooppassie is niet alleen te vinden in onze schoenen, kleding en statistieken. We zien graag overal inspiratie in en proberen op onze voeding te letten. Met Runnerscookie-vormpjes is elk koekje toch gewoon verantwoord om op te eten.

Gifts voor een hardloper

Een speciaal cadeau is wel de laatste, een hanger. Voor de man en de vrouw een prachtige runner-hanger. Deze hanger is leuk om te krijgen voor een bijzondere prestatie, een aandenken wat je bij je kan dragen. Deze hanger kan symbool staan voor de grote prestatie van de hardloper.

Gifts voor een hardloper

De cadeaus zijn leuk voor na een wedstrijd, om te geven aan de fanatieke, jarige hardloper, maar ook zomaar voor alle prestaties die de hardloper al bereikt heeft. Persoonlijk zou je mij met al deze cadeaus wel kunnen verblijden.

Welk cadeau zou jij cadeau willen krijgen?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Patricia is Grafisch Vormgever, blogt op www.blog.donderdesign.nl, leest, fotografeert en sinds 2012 niet meer te stoppen met hardlopen. Het meer bewegen werd een passie, een moment voor haar zelf, om na te denken en te genieten. Ze begon met een 6.8 km wedstrijd gevolgd door een 10 & 15 km en in oktober 2015 liep ze haar eerste halve marathon. Haar focus is nu sterk genoeg worden om een marathon te lopen en wel die van Rotterdam

2 Comments

Geef een reactie