Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Giro d’Italia

Hoera, ik ben weer op Nederlandse bodem! Vorige week zaterdag landde ik ’s avonds op Schiphol, na drie heerlijke weken in Italië. Zon, zee, strand, veeeeel eten en prachtige steden. Oh en een piepklein beetje hardlopen…

In Italië

We verbleven twee weken op Sicilië en een week in Genua. Drie weken. Drie weken waarin ik me had voorgenomen door de bergen te sprinten en over het strand te hollen. Vroeg opstaan en een lange afstand afleggen voor ik me tegoed zou doen aan een cappuccino en croissant met Nutella. Pittige heuveltrainingen en intervallen. Je begrijpt: niets van dat al. Ik begon de vakantie vol goede moed. Op de derde dag van de vakantie liep ik samen met mijn vriend een rondje door het prachtige Ortigia, het schiereiland van Siracusa. Het was al aardig heet – we waren niet vooruit te branden. Na zo’n vier kilometer vonden we het wel welletjes, en hobbelden we richting douche.
Giro d'Italia
Zoals de wijze Marco Borsato al zong: “en de dagen werden weken”. Weken waarin we veel aten, dronken, wandelden en klommen. Maar hardlopen? Ho maar. Pas in Genua spoorde mijn vriend mij aan om weer eens mijn hardloopschoenen aan te trekken. Met fikse tegenzin stapte ik naar buiten. Het miezerde zachtjes. Maar eenmaal aan het eind van de straat, veranderde de miezer in een enorme hoosbui. Verderop donderde het onweer. Het water stroomde over de straten, putten liepen over. Na 6 kilometer waren we drijfnat, maar voldaan.
Giro d'Italia

In Nederland

Weer thuis. Om zo snel mogelijk in mijn normale ritme te komen, zette ik op maandag vroeg mijn wekker. Ik liep mijn gebruikelijke rondje van 7-8 kilometer. Oef. Zware benen.
Giro d'Italia
Op woensdagavond deed ik nog een poging. Ik koos voor interval: 5 minuten rustig hardlopen, gevolgd door 30 seconden voluit. Na een uur kwam ik hijgend en roodaangelopen thuis.
Giro d'Italia

 Zo. We zijn weer begonnen.

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Geef een reactie