Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

HAPPY NEW RUNNING YEAR!

Een nieuwjaar met nieuwe hardloopdoelen. Het team van Just Keep Running wenst iedereen een hele fijne gelukkig nieuwjaar. Ook individueel willen we jullie wat wensen! 

Zélia

Ik wens iedereen een hele fijne gezond 2015. Dat jullie hardloopdoelen allemaal uitkomen, een jaar zonder blessures en met mooie wedstrijden. Geloof in jezelf, ga ervoor! Blijf hardlopen, geniet van het hardlopen en wie weet zien we jullie bij een wedstrijd?

Petra

2015, het jaar waarin we allemaal van onze blessures af zijn (of gaan zijn), onze doelen gaan crushen en heel erg gaan genieten van het hardlopen! Ik wens iedereen heel veel fijne kilometers toe!

Joëlle

Hey jullie allemaal achter dat beeldscherm! Ik hoop dat 2015 voor jullie een fantastisch hardloopjaar wordt. Heb je een droom, bijvoorbeeld om een halve of hele marathon te lopen? Ga er dan gewoon voor, ook al vind je het eng, en begin vandaag nog! Waar een wil is, is een weg.

Eveline

Lieve lezer, 
Ook ik wens jou een heel fijn nieuw jaar toe. 2015 is ene jaar om schoon te maken. Begin vanaf het begin. Stapje voor stapje. Ik weet dat het je gaat lukken. Als jij iets wil, dan ga je ervoor. En of het nu wel of niet met hardlopen te maken heeft: Run and be happy. I wish you a sparkly new year!

Niki

Hey hallo liefste lezer! HAPPY NEW YEAR! Ik wens jou al het beste, al het geluk en heel veel liefde toe in 2015. Succes met je goede voornemens en/of (hardloop)doelen. Je kan het wel! Ik hoop dat dit (wederom?) een mooi jaar mag worden waarin je met plezier hardloopt. Wie weet komen we elkaar wel tegen tijdens één van de komende hardloopwedstrijden. Be happy and just keep running.

Alyssa

Lieve lezers, ik hoop dat jullie 2014 mooi was en dat 2015 nóg leuker en mooier gaat worden! Dat jullie al je doelen maar mogen halen en bovenal dat jullie blijven genieten van het hardlopen! Ik wens jullie een heel fijn nieuw jaar!

Kelly

Ik wens al onze lezers een gezond en blessure vrij jaar waarin hardloopdromen werkelijkheid gaan worden. Geniet van al het moois om je heen en van je trainingen. Probeer komend jaar eens iets anders dan je gewend bent. Dat maakt het hardlopen leuk!

Saskia

Gelukkig nieuw jaar lezers en lezeressen van JKR! Weer een nieuw jaar, een blanco bladzijde. Neem dit als een mooi moment om te starten zonder schaamte. Om even terug te kijken en trots te zijn op jezelf of te denken van ‘hier ga ik komend jaar aan werken.’ Herpak jezelf, of zet lekker door, maar wees blij en gelukkig met wie je bent.

Patricia

Lieve lezers voor 2015 wens ik jullie veel gezondheid, geluk, plezier en veel kilometers. Geniet van elke loop en elke wedstrijd. Kijk om je heen en neem de tijd om te genieten. Neem de tijd om jouw doelen te realiseren. Maak er een topjaar van.

Wendy

Gelukkig nieuwjaar! 2015 wordt jouw en mijn jaar wedden? Ik wens je een heerlijk jaar met veel mooie loopjes, jezelf overwinnen, genieten van de buitenlucht en vooral geen pijntjes en blessures. Veel plezier!

HAPPY NEW RUNNING YEAR!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

3 Comments

Geef een reactie