Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Happy running memories

We herinneren ons wedstrijden, mensen die we ontmoet hebben en speciale evenementen. Hardlopen gaat niet alleen daarover. De reis ernaartoe is net zo belangrijk en de trainingen kunnen je soms nog beter bijblijven dan je race zelf. Die race duurde maar een uur of langer, je reis ernaartoe heeft je wel zeker 100 uur gekost.

Wat denk je van de ochtendrun die je niet verwacht had dat hij zo goed zou gaan of die run waarop je alleen maar mooie dingen tegenkwam. Ik neem je mee naar mijn fijnste momenten die ik me binnen een paar tellen herinner. De bovenste foto is mijn favoriete uitzicht, precies het middenpunt tussen mijn huis en die van mijn ouders, complete stilte en een prachtig uitzicht over de Lek.

De eerste 15 km na een enorm lange tijd die ik op een rustig tempo loop. Ik geniet van het uitzicht onderweg met prachtige hortensia’s in de kleuren blauw roze en paars. Zie mooie uitgestrekte weilanden en mijn zus fietst met me mee.

De eerste keer dat ik de van briennenoordbrug, de willemsbrug en de erasmusbrug over ging, niet allemaal in één keer hoor. Die bruggen, zo vaak al met de auto eroverheen geweest en nog nooit liep ik erover. Nu ging ik hardlopend erover wat vond ik het prachtig. Het uitzicht, het gevoel van de brug, de beweging, de wind, de lucht. Echt een ervaring die een grote glimlach op mijn gezicht tovert en het gevoel blijft magisch.

Hardlopen met mijn opa op de fiets naast me. Hij maar vragen of ik het wel vol hou terwijl we enorm langzaam gingen. Voor opa was het hard aangezien fietsen niet zo snel meer gaat. Voor mij was het genieten om dit met opa te delen.

In het kralingse bos liggen over het water loopbruggen en die loopbruggen geven een gevoel van vrijheid en als het rustig is vind ik het heerlijk om deze loopbruggen mee te nemen in mijn hardlooprondje. Het lijkt wel of ik over water loop. Dit mooie stukje heb ik dit jaar met de meiden gedeeld en dat vond ik enorm mooi om met ze te delen en hun reacties erna te horen dat was zo waar ik op gehoopt had.

Dit zijn mijn herinneringen die gelijk bij me naar boven komen en me aan fijne hardloopmomenten doen terugdenken. Momenten waar ik het voor doe en elke keer weer mijn schoenen aantrek.

Welke run herinner jij je als de beste, fijnste of mooiste?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Patricia is Grafisch Vormgever, blogt op www.blog.donderdesign.nl, leest, fotografeert en sinds 2012 niet meer te stoppen met hardlopen. Het meer bewegen werd een passie, een moment voor haar zelf, om na te denken en te genieten. Ze begon met een 6.8 km wedstrijd gevolgd door een 10 & 15 km en in oktober 2015 liep ze haar eerste halve marathon. Haar focus is nu sterk genoeg worden om een marathon te lopen en wel die van Rotterdam

One Comment

Geef een reactie