Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Hardloopinspiratie op Instagram

Mocht ik een keer geen zin hebben om te gaan hardlopen, dan kijk ik altijd even op Instagram. Ik volg namelijk nu bijna 400 mensen maar ik denk dat bijna de helft daarvan wel hardloopt. Inspiratie te over dus! Vandaag heb ik mijn toppers geselecteerd, door hen ga ik sowieso naar buiten om zelf ook een rondje te gaan rennen. Stuk voor stuk krachtige, toffe, mooie en inspirerende dames. Wil je ze volgen? Klik dan op de roze linkjes in dit artikel

Anneau1989

 photo anneau1989_zpsnq9qszuy.jpg

Annemieke is iemand bij het plezier in hardlopen er zó erg vanaf straalt. Met haar inspirerende teksten en vrolijke foto’s weet ze je zo over te halen om zelf ook te gaan voor een rondje. Dit jaar heeft ze zowel de marathon van Rotterdam als de Roparun gelopen, dus een held is ze sowieso!

Sanniegreen

 photo Sanniegreen_zpsxuy5u9kb.jpg

Iemand die binnen 1 week deze twee afstanden loopt, wauw. Ja hoor, Sanne krijgt het voor elkaar. En kijk ook eens naar dat tempo! Ze is echt supersnel en daar kan ik jaloers op zijn. Door haar enthousiasme móet je wel naar buiten voor een rondje.

Samanthatrumpie

 photo samanthatrumpie_zps4sggsc6x.jpg

Samantha is een fanatieke loper, hoewel ze iets meer dan een jaar geleden nog flink wat halve marathons rende, heeft ze zichzelf nu benoemd tot #koninginkorterondjes. En daar is helemaal niks mis mee. Ze geniet nu echt van het hardlopen zonder veel druk op zichzelf te leggen, en daar kan ik nog wel wat van leren.

Happyhabit87

 photo happyhabits87_zpsvj5ozquo.jpg

Stephanie rent heel veel (en snel ook) maar reist ook heel veel, ze is namelijk stewardess. Hierdoor reist ze de hele wereld over en post ze regelmatig een foto van een rondje in het buitenland, en daar word ik wel een tikje jaloers op. Wat denk je bijvoorbeeld van hardlopen in Washington, Rio de Janeiro, of Argentinië?

madamedelarue

 photo madamedelarue_zps4tx5fv9r.jpgMarije is ook iemand die van hardlopen houdt, hoewel ze nu even niet rent door een blessure hoort ze zeker in dit rijtje thuis. Ze rent namelijk regelmatig obstacle runs. Hallo? Hoe stoer is dat?! Ik doe het haar zeker niet na, en daarom staat ze hierbij. Wat een bron van inspiratie!

ellisvangompel

 photo ellisvangompel_zps5eyhhnvf.jpg

Ellis wilde eigenlijk de marathon van Rotterdam rennen in april, maar er zat een kleine kink in de kabel. Of beter gezegd, in haar been. Maar ze is nu weer helemaal terug en is ze weer volop aan het trainen. Wat ben ik onwijs trots op deze dame; ze rent namelijk regelmatig (gewoon doordeweeks) even een halve marathon, tussen het studeren door. Ellis, je bent zó goed bezig!

carlijn.ottens

 photo carlijnottens_zps7qpo4rhl.jpgDeze lijst zou niet af zijn als er niet meer Brabantse meisjes in voor zouden komen. Carlijn woont daar namelijk, net als Ellis, en Carlijn post de meest prachtige foto’s van de omgevingen waar ze rent. Ik heb de eer gehad om nu al twee keer met Carlijn door de bossen te mogen rennen en wat mij betreft gaat dat nog veel vaker gebeuren. Carlijn volgt haar dromen op sportief en carrière gebied en dat vind ik ontzettend knap. You go girl!

ntasjaa

 photo ntasjaa_zpspxciecn4.jpg

Natasja ken ik nog niet heel lang, maar dat ze lekker bezig is mag duidelijk zijn. Ze is in korte tijd ontzettend snel geworden en dat vind ik zo knap. Ze rent meerdere keren per week en is altijd wel te porren voor een rondje. Ook met Natasja heb ik een keer door de bossen mogen rennen en dat was supergezellig. Op vrijdag rende ze toen 16km, en op zondag 12. Daar mag je trots op zijn Natasja, ik doe het je niet na!

En last but definitely not least: het account van Just Keep Running! Met 10 meiden is het gezellige boel op de Instagram-pagina, er is altijd wel iemand die net gaat of net is geweest en dat werkt enorm inspirerend. Volg je ons al?

 photo Just keep running Insta_zpsao5vb8ko.jpg

 Wat is jullie hardloopinspiratie op Instagram?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

One Comment

Geef een reactie