Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Je eigen hardloopkalender 2016

Het nieuwe jaar is al 1 week begonnen en hoe gaat het jou sport voornemens? Ben je lekker bezig of moet je er nog een beetje inkomen? Plannen is soms best lastig, al helemaal zonder kalender of visueel iets. Net als vorig jaar hebben we een hardloopkalender gemaakt!

Hardloopkalender heeft een a4 formaat (maar je kan hem natuurlijk ook kleiner of groter uitprinten) met de dagen van dit jaar. Naast de datums kan je ook opschrijven wat je doel is voor die maand, of je wedstrijden hebt maar ook je aantal kilometers en eventuele PR’s.

Het is een eenvoudig en makkelijk kalender. We kregen de vraag of we ook dit jaar eentje gingen maken en tadaaa! Gratis en voor niets. Je kan hem hier downloaden: HardloopKalender 2016

Hardloopkalender 2016

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

2 Comments

Geef een reactie