Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Heerlijke runs met schaapjes en sprintjes

Heerlijke runs met schaapjes en sprintjes

Sinds vorige week zondag doe ik netjes elke dag mijn oefeningen van de fysio. Ik heb mijn wekker zelfs eerder gezet zodat ik in de ochtend voordat ik ga werken al één of twee sets oefeningen kan doen.

De oefeningen die ik 3 keer op een dag 10x moet doen.

De oefening die ik 7 keer op een dag 10x moet doen is mijn kuiten oprekken op de trap.

Maandag heb ik in de sportschool op de crosstrainer gestaan. Ik hield het weer 20 minuten vol. Wel wat rustiger dan normaal, maar het werkte. Hierna deed ik mijn oefeningen en wat squats. Rianne liep al op de loopband, dus ben ik naast haar nog 10 minuten uit gaan lopen. Het voelde goed en dat maakte me blij.

Dinsdag besloot ik naast mijn oefeningen rust te houden. Nou, dat heb ik geweten. Met een enorm volle buik zat ik onrustig op de bank. Als ik niet zo vol zat was ik zo om 23:15 nog naar buiten gestapt. Maar dat liet ik gaan; ik was een stuiterbal in huis.

Aan het einde van de werkdag op woensdag reed ik naar huis met in mijn hoofd het woordje ‘hardlopen hardlopen’, en dan op een vrolijk deuntje. Ik baalde wel van het weer, want het regende. Natuurlijk liet ik me niet tegenhouden. Ik liep een kilometer en checkte hoe alles voelde. Even wat oefeningen en ik kon verder. Hooo stop! Zie ik dat goed? Ja schaapjes! Ooooo wat heb ik daar naar uitgekeken. Helaas stonden ze te ver weg en liepen ze nog verder. Wacht, kan ik daar niet ook heen? Ja dat kan. Ik trek een sprintje via het grindpad richting de parkeerplaats. Daar komen ze al. Ze komen enorm dichtbij. Met een glimlach op mijn gezicht ren ik het laatste stukje naar huis. Wat een boost kan zoiets liefs en kleins me geven.

Heerlijke runs met schaapjes en sprintjes

Een echt goede run was het niet met al dat gestop. Ik dacht erover na om de volgende ochtend om 6:00 uur een rondje te gaan hardlopen. Helaas kon het niet doorgaan, want de avond ervoor belandde ik op de wc en had ik enorme buikpijn. Die buikpijn was in de ochtend nog niet weg. Dat ik nog wilde hardlopen dat stond vast. Ik was laat thuis, dus om 21:00 uur stond ik pas buiten. Ik moest wel, want ik was weer zo druk en niet stil te houden. Ik liep door het dorp een rondje van 3 km. Maar ik voelde nog iets te veel energie. Een lekker muziekje op en sprintjes maken werd het ter afsluiting.

Vrijdagavond stond ik nog even in de sportschool en toen was het rusten. Rusten en hopen dat zondag alles goed zou gaan. Wat was ik zenuwachtig. Zou mijn rug zich rustig houden? Hoe doen mijn benen het? In het verslag van gisteren konden jullie al lezen dat ik heb genoten!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Patricia is Grafisch Vormgever, blogt op www.blog.donderdesign.nl, leest, fotografeert en sinds 2012 niet meer te stoppen met hardlopen. Het meer bewegen werd een passie, een moment voor haar zelf, om na te denken en te genieten. Ze begon met een 6.8 km wedstrijd gevolgd door een 10 & 15 km en in oktober 2015 liep ze haar eerste halve marathon. Haar focus is nu sterk genoeg worden om een marathon te lopen en wel die van Rotterdam

One Comment

Geef een reactie