Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Het (hardlopers)leven gaat niet altijd over rozen…

Het (hardlopers)leven gaat niet altijd over rozen…

Goed, zo slecht als dat het rennen afgelopen week ging, zo moeilijk vind ik het nu ook om een introductiestukje te typen. Ik wil heel graag positief zijn voor jullie, maar als je de hele week last hebt van je maag is dat toch vrij lastig haha. Ach, weet je, die weken zitten er ook tussen en daar leer je ook weer van! Het (hardlopers)leven gaat niet altijd over rozen zullen we maar zeggen. Laten we dus maar bij het begin van vorige week beginnen, bij die run die wel heel goed ging.

 photo Hardlopersleven 3_zpsvzeqpwca.jpg

Op dinsdag was het weer tijd voor de wekelijkse en gevreesde intervaltraining. Dit keer probeerden we wat nieuws: 12 x 1 minuut. Waar Niels nog heel enthousiast dacht: ‘oh, dan hoeven we maar 12 minuten te rennen!’ ging dat natuurlijk niet helemaal op. Want na elke minuut sprinten, staat daar een minuut joggen tegenover. Uiteindelijk ben je dus al 24 minuten aan het rennen, tel daar een warming-up en cooling down bij op en je bent nog steeds een half uur onderweg haha. Ik moet wel zeggen: het ging heel lekker. Tegen het einde aan werd het langzaam joggen toch wandelen, maar we hebben het wel volgehouden tot het einde en dat is het belangrijkste!

 photo Hardlopersleven 2_zpsoi5thfes.jpg

Op donderdag stond er een run van 35 minuten op de planning, maar toen ik ’s ochtends wakker werd voelde ik me eigenlijk al niet zo lekker. Ik dacht nog: dit gaat wel over. Maar helaas werd het alleen maar erger, na 400 meter moest ik al wandelen en dat ging twee kilometer lang zo door. Uiteindelijk besloot ik om maar naar huis te gaan en deze run te staken. Het ging toch niet beter worden en misselijk door blijven rennen is natuurlijk ook geen succes.

Helaas hield dit vervelende gevoel in m’n maag de rest van de week aan en toen Niels op zondag vrolijk naar beneden kwam voor de 12 kilometer training heb ik die toch overgeslagen. Het leek me niet heel verstandig om te gaan rennen als ik de hele week amper gegeten had en op donderdag voor het laatst 2 kilometer had gerend. Jammer, maar helaas!

Nu is het tijd voor een nieuwe week, een week waarin ik me al een stuk beter voel en niet meer misselijk ben. Morgenochtend (vrijdag) vertrek ik op vakantie, maar ook daar het heb ik gewoon het plan om door te rennen en te trainen, die halve marathon komt er niet vanzelf natuurlijk! Ik heb in ieder geval heel veel zin om in een ander land en in een nieuwe omgeving te rennen. I’ll keep you posted!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

2 Comments

Geef een reactie