Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Hoi, daar ben ik weer!

Een paar maanden geleden moest ik helaas tijdelijk afscheid van jullie nemen. Ik moest prioriteiten stellen en daarbij kwamen mijn gezondheid en afstuderen vóór onder andere JustKeepRunning.nl. Maar nu ben ik weer terug! Sommigen van jullie kennen mij misschien nog, voor de nieuwere bezoekers zal ik me nog even voorstellen.

Ik ben Petra! In november 2012 begon ik met hardlopen, in december 2012 begon ik met schrijven voor Just Keep Running.nl. Dit ging door tot april 2015, tussen tentamens, blessures, fysiotherapeuten, reisjes en wedstrijden door. Ik ben gek op series, lezen, reizen, bloggen, online marketing en natuurlijk hardlopen.

ben ik weer 1

Hoe gaat het nu?

Mijn gezondheid is prima! Ik zit lekker in mijn vel en ik ben bezig het met verwezenlijken van mijn dromen. Natuurlijk zijn er dingen die ik graag beter/anders wil, maar over het algemeen mag ik niet klagen. Behalve een hele pijnlijke ontstoken grote teen (alweer), gaat het allemaal goed. Ik kan me de laatste keer niet eens herinneren dat ik ziek was.

Ook ging ik aan mijn afstuderen werken. En dat is gelukt! Op 8 oktober ben ik afgestudeerd als communicatieadviseur en volgende week mag ik mijn diploma ophalen. Feestje!

Sinds mijn 23e verjaardag (26 juli) ben ik ook officieel ondernemer. Ik adviseer en ondersteun bedrijven en bloggers bij online marketing, bloggen en andere webteksten. Dus als je iemand nodig hebt, stuur dan even een berichtje ;).

In juli begon ik weer met hardlopen. Ik mocht van de fysiotherapeut weer beginnen met hardlopen en als ik ergens last van kreeg, moest ik weer terug komen. Ik ben langzaamaan weer met Evy begonnen en zit nu bijna aan het einde, rond de 5 km dus! Ik doe lekker rustig aan om zo blessures te voorkomen en plezier in het lopen te houden. Meestal loop ik twee keer per week.

Daarbij ga ik weer wekelijks naar de sportschool (krachttraining) om mijn beenspieren te trainen om zo blessures te voorkomen. Ik wil graag ook de rest van mijn lichaam trainen, maar ik weet niet zo goed met welke oefeningen/gewichten. Ik ben dus aan het rondkijken naar iemand die me dit uit kan leggen, zodat ik mezelf niet weer nieuwe blessures train.

ben ik weer 2

En je doelen?

Waar jullie misschien ook wel nieuwsgierig naar zijn, zijn mijn hardloopdoelen.

  • Eerst wil ik graag weer ‘makkelijk’ 5 km kunnen lopen. Zonder te hoeven stoppen, zonder bij thuiskomst het liefste op de bank te storten. De afstand red ik nu met wandelen tussendoor!
  • Tijdens mijn aanwezigheid bij Mud Masters besloot ik ook dat ik in maart ook wel mee wil doen. Ook daarvoor moet ik natuurlijk aan de krachttraining, haha! Ik heb een aantal vrienden die ook wel mee wil doen, dit is de ultieme motivatie!
  • Daarnaast ga ik weer lekker afstand opbouwen, want dat vond ik vorig jaar bij mijn trainingen voor de Dam tot Damloop heel fijn. 10 km, 10 miles…
  • En dan is daar nog steeds mijn ultieme doel: een halve marathon. Het liefste bij de CPC, maar ik heb ondertussen wel gemerkt dat ik niet te snel op moet bouwen. Dus Eindhoven lijkt me een leuke tweede plek voor mijn eerste halve marathon.

Vanaf volgende week lezen jullie dus iedere week op vrijdagochtend weer over mijn hardloopavonturen. En nu ben ik heel benieuwd: hoe staat het met jullie doelen?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Petra begon in 2012 met hardlopen, liep na enkele blessures in oktober 2016 ein-de-lijk haar eerste halve marathon en traint nu voor de derde (en vierde, en vijfde...). Buiten hardlopen om werkt ze als freelance copywriter en communitymanager, blogt ze op JKR en Doen in Boedapest.nl/To Do in Budapest.com, en probeert ze zoveel mogelijk te reizen.

3 Comments

Geef een reactie