Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

VIDEO: Ik ga op vakantie…

Als jullie dit lezen, zit ik lekker in Italië. Daar geniet ik drie weken van de zon, zee en het heerlijke eten. Om niet als Holle Bolle Gijs terug te keren, heb ik ook mijn hardloopschoenen meegenomen. Volgende stap? Ze daadwerkelijk uit de tas halen… Ach, rustig aan. Het is vakantie!

Ga jij deze zomer nog met vakantie? En neem je dan je hardloopspullen mee?

Foto: Pixabay / CC

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

One Comment

  • Donna

    6 juni 2015 at 10:51

    Ik neem altijd mijn hardloopschoenen mee, niks is mooier dan de omgeving verkennen op je hardloopschoenen. Afgelopen maand liep ik een rondje in Parijs, Frankrijk. Over twee weken gaan de schoenen in de koffer mee naar Curaçao om vervolgens weer mee te gaan naar Turkije! Veel plezier met rennen in Italië, geniet er van 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie