Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Inspirerende mannelijke hardlopers

Je denkt misschien dat Just Keep Running alleen maar voor vrouwen is; maar niets is minder waar. Ja, de website is nogal roze en ja, als wij onze inspiraties delen zijn dat voornamelijk vrouwen, maar dat wil niet zeggen dat we niet opkijken naar onze mannelijke collega’s. Ik vind het juist heel gaaf om ook van mannen te leren en daarom is vandaag de eer aan de inspirerende mannelijke hardlopers! (de Instagramnamen zijn klikbaar, zo kun je ze meteen volgen!)

@Caseyneistat

We trappen meteen goed af met een hele bekende Youtuber. Elke dag kijk ik Casey’s filmpjes en niet alleen omdat ‘ie hele leuke en inspirerende vlogs maakt, maar ook omdat ‘ie regelmatig gaat hardlopen. Zo heeft hij de New York Marathon gerend (en gevlogd!) en dat vond ik heel tof om te zien:

@imomuller

 photo imomuller_zpse34kyxhs.png
Een van de heren van het Runner’s World tijdschrift. Ik heb hem een paar keer gesproken en wat een ontzettend leuke gast is Imo. Enthousiast, vrolijk én een hardloper. Dan kun je het bij mij eigenlijk al niet meer fout doen. Oh, en Imo is nog snel ook!

@derandvanhetland

 photo De rand van het land_zps9eqv3hrv.png
Als er een man is die ik inspirerend vind, dan is het wel Anton-Jan. Ik luisterde naar zijn inspirerende verhaal tijdens de Hardloopblog van het jaar verkiezing en sindsdien volg ik hem. Hij heeft in 2015 de volledige omtrek van Nederland gerend, een afstand van 2500 km. Dat vind ik toch wel een complimentje waard.

@looplekker_mattijn

 photo looplekkermattijn_zps6wnhcv45.png
Natuurlijk mag mijn hardlooptrainer hier niet in ontbreken 😉 Niet alleen heeft hij ooit een marathon in 3:12 uur gerend, hij kan ook heel goed lesgeven. Pasgeleden gaf hij mij een lesje looptraining en daar heb ik superveel van geleerd.

@hardlopendeboer

 photo Hardlopendeboer_zpsgivwibsg.png
John rent veel en ver, maar hij is ook heel goed in het geven van peptalks. Heb je een keer niet lekker gerend? Hij laat je nog steeds goed voelen over die run. Ik zou misschien tijdens de halve marathon van Eindhoven bij hem aanhaken (hij was pacer), maar toen lag het tempo nog net iets te hoog. Hopelijk kan ik bij een andere wedstrijd dit jaar wél aanhaken. John is heel gezellig, heel vrolijk, dus dat is een topcombinatie!

@maridurieux

 photo Maridurieux_zpsq0alk7jj.png
Ik dacht dat ík gek was op Disney, maar Mari is ook zeker gek op Disney. Je hebt vast wel iets meegekregen van #JAnuari, de wedstrijd op Girls Love 2 Run waar je een startbewijs voor de Disney Halve Marathon kon winnen. Als er iemand creatief was, dan was het Mari wel. Check zijn Instagram maar. Maar niet alleen in januari was hij inspirerend, hij heeft de Running Junkies in Den Bosch opgericht en rent samen met zo’n 20 tot 30 hardlopers elke week weer door Den Bosch. Hoe tof is dat?!

Welke mannelijke hardlopers vind jij heel inspirerend?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

One Comment

Geef een reactie