Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Je eigen sportkalender!

Voor mijn eigen blog maakte ik een eigen sportkalender. Ik liet het zien aan de rest van de meiden van Just Keep Running en meteen riepen ze eigenlijk: Waarom ook niet voor Just Keep Running? Ja, waarom niet? Nu heb ik er zelf 2 gemaakt, eentje is voor hardlopers. Je kan aangeven hoeveel runs je hebt gelopen, hoeveel kilometers en de andere is meer voor mensen die willen afvalen. Je kan dan je centimeters bijhouden en ook je gewicht.

Maar hoe kan je de sportkalender gebruiken? Een sportkalender is handig om overzicht te hebben over wanneer je gaat sporten maar vooral ook wanneer je gesport hebt! Je kan in de kalender met een kleurtjes of sticker aangeven wanneer je gesport hebt en je kan het ook als een logboek gebruiken. Op de dagen dat je gesport hebt kan je de resultaten noteren. Zo krijg je eind van de maand een mooi overzicht over wat je nu precies hebt gedaan. Je mag en kan het helemaal zelf invullen!

Ik heb er dus twee gemaakt maar je kan hem natuurlijk ook zelf maken! Voor de mensen die liever die van mij willen gebruiken, dan kan je ze hieronder gratis downloaden!

Wil je lezen hoe je hem zelf kan maken, dan kan je het beste even naar deze blog gaan: Chezzelia

Je eigen sportkalender!

Voor de sportkalender klik je hierop –> SportKalender

Voor de hardloopkalender klik je hierop –>HardloopKalender

 

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

3 Comments

Geef een reactie